Blandhy resultat i bilder

Här hittar du några av våra resultat från kunder som haft problem med flera olika typer av problemhy, vilket då brukar samlas under namnet blandhy. Den första bilden togs i samband med den porrengöring som görs i början av behandlingen, för att rengöra huden på djupet och ge en riktigt bra start på behandlingen. Den andra bilden togs efter 2 till 3 veckor när man kan se hudvårdsprodukternas positiva effekt på huden. Resultatet är färre finnar och reducerad rodnad. Den tredje bilden togs efter 4 till 8 veckor och visar hur huden fortsätter att förbättras när den kommer i balans.


blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy finnar ansiktet före och efter
blandhy ansiktet före och efter bilder
blandhy acne finnar före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation