Finnar resultat

Här har vi samlat några av våra kunders före och efter bilder på acne. Den första bilden till vänster visar hur acnen såg ut vid första besöket då före-bilderna togs. Den andra bilden har tagits 2-3 veckor efter den första behandlingen och redan här kan man se att finnarna har reducerats. Den tredje bilden visar hur huden ser ut efter ytterligare några veckor.

Konsultation - Finnar
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Finnar
995 kr - 60 minuter

Välj Klinik

Ta bort finnar i 3 steg

Steg 1

Gratis acnekonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks dina finnar. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Finnar
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad behandling för finnar

Vi rengör huden grundligt och tömmer porerna. Detta är viktigt att få bort inflammationerna som fräter på huden och orsakar acneärr i form av gropar och fläckar.

Behandling - Finnar
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med din acne tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Finnar
1295 kr - Paket
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation