Chat with us, powered by LiveChat

Cookie Policy

På AcneSpecialisten.se använder vi cookies för att kunna anpassa vår webbplats så bra som möjligt för användaren, baserat på hur du som användare beter dig när du besöker vår webbplats.

Om cookies

Cookie är en textfil som lagras i din webbläsare. Vi behöver cookies för att vår webbplats ska fungera och genom cookies blir det dessutom enklare för dig att använda internet, då du inte behöver börja om på nytt varje gång du besöker en webbplats. Med hjälp av cookies kan alltså en webbplats komma ihåg dig och din aktivitet.

Vilken information samlar vi in genom cookies?

  • När och hur länge du besökte vår webbplats
  • Vilka specifika och hur många sidor/artiklar du besökte
  • Om du har besökt vår webbplats tidigare
  • Ditt IP-nummer

Dina rättigheter

Genom att ändra inställningarna i din webbläsare kan du inaktivera eller begränsa insamlingen av cookies. Redan sparade cookies kan du radera när som helst.

Integritetspolicy

Följande integritetspolicy beskriver hur vi, AcneSpecialisten.se (”ACNESPECIALISTEN.SE”, ”vi” eller ”oss”), behandlar dina personuppgifter när du använder AcneSpecialisten.se (”webbplats” eller ”webbplatsen”). Policyn beskriver också dina rättigheter och hur du kan använda dina rättigheter.

Som användare på vår webbplats kan du alltid förvänta dig att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert sätt. Om du har några frågor om vår integritetspolicy eller kring behandlingen av dina personuppgifter kan du alltid kontakta oss här.

1. Personuppgifter som vi samlar in

När en användare besöker vår webbplats kan vi behöva samla in personuppgifter från användaren. Vi behandlar endast personuppgifter i den mån det är nödvändigt för att kunna hantera webbplatsens innehåll och tillhandahålla en fungerande webbplats. Det är inte nödvändigtvis så att vi behöver samla in samtliga av uppgifterna som nämns nedan i ditt fall. Vi kan till exempel samla in följande kategorier av personuppgifter om dig:

  • Kontaktuppgifter, som till exempel e-postadress och telefonnummer.
  • Uppgifter om dig, som till exempel ditt namn.
  • Din kommunikation med oss, som till exempel den information du lämnar till oss när du kontaktar oss via kontaktformuläret eller använder funktioner på vår webbplats såsom klotterplanket eller kommentarsfunktioner.
  • Aktivitet- och enhetsinformation, som till exempel information om webbläsare, språk och operativsystem samlar vi in för att kunna erbjuda en så anpassad webbplats som möjligt för din enhet. Trots att vi oftast inte kan identifiera dig med hjälp av denna information, kan ibland individer urskiljas med denna sorts tekniska information.

2. Hur vi samlar in uppgifter om dig.

Genom att ändra inställningarna i din webbläsare kan du inaktivera eller begränsa insamlingen av cookies. Redan sparade cookies kan du radera när som helst.

Vi använder cookies på vår webbplats för att försöka lära känna dig som besökare. Cookies används till exempel för att se hur du använder vår webbplats. I vår cookiepolicy kan du läsa mer om hur vi använder cookies.

3. Hur uppgifterna om dig används

  • För att kommunicera med dig. De personuppgifter (kontaktuppgifter och andra uppgifter) du lämnar till oss använder vi för att kommunicera med dig. Livechat är ett kommunikationsverktyg som bland annat erbjuder chatt och e-post. Läs mer
  • För att följa svenska lagar. Vi på ACNESPECIALISTEN.SE är skyldiga att följa svensk lag, vilket innebär att vi kommer att behandla dina personuppgifter i den utsträckning som krävs enligt svensk lag eller andra rättsliga förpliktelser.
  • För att skydda ACNESPECIALISTEN.SE, dig och andra. Vi på ACNESPECIALISTEN.SE kan behandla dina personuppgifter för att försvara våra, dina eller andras rättigheter eller andra legitima intressen. Detta kan vara nödvändigt till exempel för att skydda dig och andra eller göra rättsliga anspråk.
  • För att samla aggregerad statistik i utvecklingssyfte. Vi använder dina personuppgifter för att samla in statistik i aggregerad form. Det innebär att du inte kan identifieras genom uppgifterna. Vi använder aggregerad statistik och enhetsinformation som underlag för att kontinuerligt förbättra och utveckla vår webbplats. Informationsinsamlingen sker med stöd av berättigade intressen, som till exempel ACNESPECIALISTEN.SEs intresse av att förbättra och utveckla webbplatsen. Google Analytics är ett statistikvertyg för webbsidor. Läs mer.
  • Google använder din personliga data enligt deras Google Ingtegritetspolicy (Privacy & Terms) Läs mer.
  • Med ditt tillstånd. Vi kan även använda dina personuppgifter för andra syften än de som uppges ovan, om du tillåter oss eller ber oss att göra det.

4. Hur uppgifterna delas med andra

  • Personer som arbetar hos oss. Dina personuppgifter kommer att delas med personer som arbetar hos ACNESPECIALISTEN.SE, men enbart med personer som behöver tillgång till uppgifterna för att kunna utföra sina arbetsuppgifter, som till exempel att kommunicera med dig som lämnat ett meddelande via kontaktformuläret.
  • Myndigheter och i rättsliga sammanhang. Dina personuppgifter kan ibland behöva delas med myndigheter, domstolar och andra parter, som till exempel om det krävs till följd av lag eller i samband med rättslig process.
  • Övriga parter. Vi kan även dela dina personuppgifter med andra parter, om du tillåter oss eller ber oss att göra det.

5. Hur dina uppgifter behandlas utanför EU/EES

Vi på ACNESPECIALISTEN.SE strävar alltid efter att hantera dina personuppgifter inom EU/EES, men ibland kan dina uppgifter behöva överföras till företag utanför EU/EES när vi använder en leverantör med server eller säte utanför EU/EES.

Du bör vara medveten om att andra regler kan gälla angående behandlingen av dina personuppgifter utanför EU/EES, som ibland kan medföra ett sämre skydd. Dock väljer vi alltid våra leverantörer med omsorg och vidtar de åtgärder som krävs för att alltid säkerställa att dina personuppgifter skyddas på en adekvat nivå i enlighet med GDPR (den allmänna dataskyddsförordningen). Detta innebär att vi ingår i EU-kommissionens standardavtalsklausuler eller säkerställer att leverantörerna är verksamma i ett land som har adekvat skyddsnivå av EU-kommissionen, eller att företaget är anslutet till Privacy Shield om det är verksamt i USA.

6. Hur länge vi sparar dina uppgifter

  • Kontaktuppgifter, synpunkter och andra uppgifter du använder i din kommunikation med oss kommer vi att spara så länge vi behöver för att hantera ditt ärende eller så länge kommunikationen pågår.

Personuppgifter som vi behandlar med ditt tillåtande som laglig grund, raderas om du återkallar ditt samtycke. Notera dock att detta inte påverkar vår rätt att behandla dina uppgifter innan eventuell återkallelse.

7. Dina rättigheter

  • Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter felaktigt, har du rätt till att lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Du kan läsa mer om detta på Imy.se.
  • Om du vill att ACNESPECIALISTEN.SE ska radera eller begränsa dina personuppgifter, kan det påverka eller hindra dina möjligheter att använda funktionerna på vår webbplats. Du bör vara medveten om att det kan finnas lagar som begränsar eller utökar dina rättigheter, till exempel kan rättsliga skyldigheter hindra eller tillåta oss att inte radera, lämna ut eller flytta delar av dina uppgifter.

8. Uppdateringar i vår integritetspolicy

Vår integritetspolicy kan ibland behöva uppdateras eller ändras. Du kommer alltid ha tillgång till den senaste versionen av policyn på vår webbplats. Om vi gör en större betydande uppdatering kommer du att informeras om detta på webbplatsen eller på annat lämpligt sätt, så att du får möjlighet att ta ställning till ändringen innan den verkställs. Du uppmuntras även att läsa denna policy med jämna mellanrum.

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1497 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1135 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (709 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm