Ditt alternativ till hudläkare

Vi på Acnespecialisten har utvecklat en unik metod i tre steg där kundens problemhy står i fokus. Vi är ditt alternativ till en hudläkare, men utan remisser och långa köer. På våra hudmottagningar arbetar vi med att identifiera problemet, behandla det och sedan hjälpa dig att bibehålla den balans som vi påbörjat arbetet med att återställa. Vi vill vara ditt enkla och självklara val mot en problemfri hy!

Vår metod
Metoden

Problemfri hy i tre steg

Vi hjälper dig att må bättre i din hy - i tre steg. Vi börjar med att identifiera problemet för att kunna behandla det på bästa sätt. Sedan utför vi den behandling som passar din hudtyp på plats på en av våra hudmottagningar. Slutligen hjälper vi dig att hitta rätt produkter för att behandla huden effektivt. Med vår metod blir du av med ditt problem och motverkar att det uppstår på nytt!

Konsultation
Behandling
Produkter
Steg 1

Gratis konsultation

Vi börjar alltid med en gratis hudkonsultation. Här får du träffa din personliga hudterapeut på en av våra hudkliniker. Du får berätta mer om din hy och dina problem samtidigt som din hudterapeut undersöker och tar före-bilder på hur huden ser ut. Vi sammanställer sedan all information för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Allt samlas i din personliga journal som du har tillgång till via din profil på vår hemsida.

 • Personlig hudterapeut, som alltid finns tillgänglig
 • Före-bilder, för att du ska se hudens utveckling
 • Personlig journal
 • Behandlingsplan

Steg 2

Behandling

Vi erbjuder olika typer av behandlingar för att alltid kunna erbjuda den behandling som är mest effektiv för just din problemhy. När du besöker oss tilldelas du alltid en personlig hudterapeut som tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för att du ska uppnå bästa möjliga resultat. Vår behandling blir starten på din resa mot en hud att trivas i.

 • Vi utför rekommenderad behandling
 • Återkoppling med din hudterapeut

Steg 3

Produkter

I samarbete med DAHL Skincares produkter tar vi fram en hudvårdsrutin som hjälper dig att behandla och balansera din hud effektivt. Din information samlas i din profil som du har tillgång till på vår hemsida. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss och därför har du alltid möjlighet att kontakta din hudterapeut via chatten i din profil eller genom att boka ett kostnadsfritt återbesök.

 • Produkter anpassade för din hy
 • Skräddarsydd hudvårdsrutin
 • Mycket god kontakt med din hudterapeut

Resultat

Före- och efterbilder

Vi använder oss av för- och efterbilder för att du ska kunna följa din utveckling och se hur huden förändras. En bild säger trots allt mer än tusen ord. På vår hemsida finns också dokumenterade för- och efterbilder för varje typ av problemhy, så att du kan se andras resultat av vår behandlingsmetod.

 • Regelbunden återkoppling
 • Kostnadsfria återbesök

Första steget mot en hy att älska

Är du redo att påbörja din resa mot en problemfri hy? Klicka här för att boka din kostnadsfria hudkonsultation hos oss!

Boka gratis hudkonsultation

Vår metod

Vi vill hjälpa dig från start ända in i mål! Därför har vi skapat en unik metod där vi är med dig hela vägen. Vi är ett alternativ till en hudläkare, men utan krav på remiss. Till oss kan du komma oavsett hur stora eller små problem du har. Vi vill att det ska vara enkelt att ta hand om sin hy, därför är vi en hudmottagning för alla. Det börjar med en hudkonsultation och löper sedan vidare med en rekommenderad behandling och en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för dig och din problemhy. Du har också alltid möjlighet till personlig kontakt med din hudterapeut. Vi vill att du ska trivas med din hy!

Our Approach

Kort om oss25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Sedan starten 1994, har vi över 100.000 nöjda kunder. Att göra oss värda vårt namn har inneburit år av att samla erfarenhet och kunskap i ämnet problemhy och hudvård. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet.

Unik helhetslösning

Unik helhetslösning

Vi hjälper dig att identifiera, behandla och på sikt hålla huden under kontroll. Vår metod tillåter oss att finnas till hands genom hela processen samtidigt som vi ser till att du får en rutin med anpassad hudvård för din problemhy.

Diplomerade hudterapeuter

Diplomerade hudspecialister

Alla våra hudterapeuter är certifierade och har utbildning som riktar in sig på tjänsterna vi erbjuder. Vi vill givetvis kunna säkerställa att de kan utföra behandlingar av högsta kvalité och enligt anvisningar.

3 Kliniker

4 Kliniker

Vi har idag fyra kliniker du kan vända dig till i Stockholmsområdet. Vi finns på Strandvägen, Östermalm, Södermalm och i Sundbyberg. Vi är i processen att öppna upp fler och arbetar kontinuerligt med att utvecklas och expandera.

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation