Chat with us, powered by LiveChat

Vår Metod

Vi på Acnespecialisten har utvecklat en unik metod för att behandla din hud på bästa, möjliga sätt. Vi jobbar med att identifiera problemet, behandla det och sedan hjälpa dig bibehålla den balans vi återställer. Vi vill vara ditt självklara val mot en problemfri hy!

Vår metod
Metoden

Problemfri hy i tre steg

Vi hjälper dig att må bättre i din hy - i tre steg. Vi börjar med att identifiera problemet för att kunna behandla på bästa sätt. Sedan utför vi den behandling som passar din hudtyp, och hjälper dig sedan att hitta rätt produkter.

Konsultation
Behandling
Produkter
Steg 1

Gratis konsultation

Vi kommer att börja med att erbjuda dig en gratis hudkonsultation. Du möter din personliga hudterapeut, som ställer frågor om din hy, går igenom vilka problemområden du har och hur vi kan hjälpa dig. Allting, inklusive före-bilder på din hy, sammanställs i din personliga journal.

  • Personlig hudterapeut, som alltid finns tillgänglig för dig
  • Före-bilder, för att du ska kunna se utveckling och förbättring
  • Personlig journal
  • Rekommenderad behandling
Steg 2

Behandling

Vi är utbildade på en rad olika behandlingar och ser därför till att hitta den som passar dig och din problemhy bäst. Du tilldelas en individuell behandlingsplan, skräddarsydd för att nå bästa, möjliga resultat. Vår behandling blir starten på din resa mot en hud att trivas i.

  • Vi utför rekommenderad behandling
Steg 3

Produkter

I samarbete med DAHL Scincare, för ett effektivt resultat, introducerar vi dig för de produkter och den hudvårdsrutin som kommer att behandla och balansera din hud på bästa sätt. Du hittar all information i din journal, och skulle du ha några frågor kan du chatta med din hudterapeut, när som helst.

  • Produkter anpassade för din hy
  • Skräddarsydd hudvårdsrutin
  • Kontakt online med din hudterapeut
Resultat

Före- och efterbilder

Vi använder oss utav för- och efterbilder för att du enkelt ska kunna följa din utveckling. En bild säger mer än tusen ord. På vår hemsida finns också dokumenterade för- och efterbilder för varje typ av problemhy, så att du kan se andras resultat av vår behandlingsmetod.

  • Regelbunden återkoppling

Första steget mot en problemfri hy

Är du redo att påbörja din resa mot en hud att älska? Klicka här för att boka din gratis hudkonsultation hos oss!

Boka Gratis Hudkonsultation

Vår metod

Vi vill hjälpa dig från start, ända in i mål. Därför har vi skapat en unik metod där vi kan vara med hela tiden. Det börjar med en hudkonsultation och löper sedan via personlig kontakt med din hudterapeut. Vi vill att du ska trivas med din hy!

Our Approach

Kort om oss25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Sedan starten 1994, har vi över 50.000 nöjda kunder. Att göra oss värda vårt namn har inneburit år av att samla erfarenhet och kunskap i ämnet problemhy och hudvård. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet.

Unik helhetslösning

Unik helhetslösning

Vi hjälper dig att identifiera, behandla och på sikt hålla huden under kontroll. Vår metod tillåter oss att finnas till hands genom hela processen samtidigt som vi ser till att du får en rutin med anpassad hudvård för din problemhy.

Diplomerade hudterapeuter

Diplomerade hudspecialister

Alla våra hudterapeuter är SHR-certifierade och har utbildning som riktar in sig på tjänsterna vi erbjuder. Vi vill givetvis kunna säkerställa att de kan utföra behandlingar av högsta kvalité och enligt anvisningar.

3 Kliniker

3 Kliniker

Vi har idag tre kliniker du kan vända dig till i Stockholmsområdet. Vi finns på Östermalm, Södermalm och i Sundbyberg. Vi är i processen att öppna upp fler och arbetar kontinuerligt med att utvecklas och expandera.

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation