Chat with us, powered by LiveChat

Om AcneSpecialisten

Under 25 år har vi på Acnespecialisten arbetat fram en unik metod för att behandla problemhy på bästa, möjliga sätt. Resultatet är en trestegsmetod som tillåter oss att följa dig hela vägen, samtidigt som vi behandlar din problemhy. Du tilldelas också en skräddarsydd hudvårdsrutin som bibehåller din huds naturliga balans, utan att skada kroppen.

Hudterapeut och kund på klinik
Inga kompromisser

Vi siktar mot målet!

För oss är det viktigt att du blir nöjd och uppnår resultat. Vi har i dagsläget fyra salonger i Stockholmsområdet dit vi välkomnar dig för att påbörja din resa mot en problemfri hy. Vi erbjuder förstklassiga behandlingar och produkter som effektivt gör det dem ska.

Hudterapeut och kund på hudvårdsklinik
Börja idag!

Vad innebär vår trestegsmetod?

Vi på Acnespecialisten använder oss av en metod som identifierar problemet, åtgärdar det och på sikt håller det under kontroll. Under hela processen finns vi tillgängliga via din personliga profil. Allt för att du ska känna dig trygg!

Kort om oss25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Sedan starten 1994, har vi över 100.000 nöjda kunder. Att göra oss värda vårt namn har inneburit år av att samla erfarenhet och kunskap i ämnet problemhy och hudvård. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet.

Unik helhetslösning

Unik helhetslösning

Vi hjälper dig att identifiera, behandla och på sikt hålla huden under kontroll. Vår metod tillåter oss att finnas till hands genom hela processen samtidigt som vi ser till att du får en rutin med anpassad hudvård för din problemhy.

Diplomerade hudterapeuter

Diplomerade hudspecialister

Alla våra hudterapeuter är certifierade och har utbildning som riktar in sig på tjänsterna vi erbjuder. Vi vill givetvis kunna säkerställa att de kan utföra behandlingar av högsta kvalité och enligt anvisningar.

3 Kliniker

4 Kliniker

Vi har idag fyra kliniker du kan vända dig till i Stockholmsområdet. Vi finns på Strandvägen, Östermalm, Södermalm och i Sundbyberg. Vi är i processen att öppna upp fler och arbetar kontinuerligt med att utvecklas och expandera.

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation