Gratis Hudkonsultation

En metod som passar alla. Vi identifierar din hudtyp och vilken problemhy du har med hjälp av vår hudanalys.

Gratis Hudkonsultation
Se Video
Se video

Hudanalys

Vår konsultation är en analys av din hudtyp. Den är alltid gratis och ett viktigt verktyg för oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi identifierar vilken typ av hy du har, vilken behandling som bäst kommer fungera samt vilka hudvårdsprodukter du bör bekanta dig med.

Ta det första steget mot en problemfri hy - nu! Boka in dig på vår kostnadsfria hudkonsultation. Antingen genom att kontakta oss på Acnespecialisten eller via vårt bokningssystem.

Observera att du vid uteblivet besök kommer debiteras 500 kronor. Du kan läsa mer om vår avbokningspolicy här.

Hudkonsultation (På klinik)
Gratis - 20 Minuter
Hudkonsultation (Online)
Gratis - 20 Minuter

Fler hudkonsultationer

Vi erbjuder också konsultationer som vänder sig till specifika typer av problemhy. För dig med pigmentfläckar, ytliga blodkärl och acneärr erbjuder vi kostnadsfria konsultationer som är särskilt anpassade.

Pigmentfläckar - Konsultation
Gratis - 20 Minuter
Ytliga Blodkärl - Konsultation
Gratis - 20 Minuter
Acneärr - Konsultation
Gratis - 20 Minuter

Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på konsultation online och på salong?

Ingenting. Du får samma typ av rådgivning från en personlig hudterapeut. Ni håller kontakten under hela processen så att du alltid kan få svar på dina frågor.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation