Hudanalys online

Hudanalys online är en smidig hudkonsultation som passar alla. På konsultationen identifierar vi din hudtyp och tar fram en personlig behandlingsplan.

Gratis Hudkonsultation
Se Video
Se video

Konsultation via videosamtal

På vår konsultation via videosamtal (Zoom) läggs grunden för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi identifierar och analyserar din hy, ger förslag på en behandling som skulle passa dig samt rekommenderar lämpliga hudvårdsprodukter.

Du kan även boka hudkonsultation på en av våra kliniker i Stockholm. Ta det första steget mot en problemfri hy redan idag!

Hudkonsultation (Online)
Gratis - 20 Minuter
Hudkonsultation (På klinik)
Gratis - 20 Minuter

Konsultation via enkät

För dig som inte vill ha konsultation via videosamtal finns även möjligheten att fylla i en enkät där du beskriver huden närmare och har möjligheten att inkludera bilder på hur huden ser ut. Du kan fylla i den via DAHL Skincares hemsida här:


Återbesök och uppföljning

Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 4–6 veckor efter att du genomgått rekommenderad behandling och kommit igång med användandet av dina nya produkter. Vårt mål är att vara ett stöd hela vägen in i mål, så att du får den hjälp du behöver. På återbesöket utvärderar du behandlingen tillsammans med din hudterapeut. Ni avslutar besöket med att se över hur du ska fortsätta framåt för att uppnå bästa resultat.

Uppföljning / Återbesök (Online)
Gratis - 20 Minuter
Uppföljning / Återbesök (På klinik)
Gratis - 20 Minuter

Vanliga frågor om hudanalys online

Vad är det för skillnad på hudanalys online och på salong?

Ingenting. Du får samma typ av rådgivning från en personlig hudterapeut. Ni håller kontakten under hela processen så att du alltid kan få svar på dina frågor.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation