Chat with us, powered by LiveChat

Karriär

Vill du bli en del av oss eller starta en egen klinik? Vi på Acnespecialisten erbjuder möjligheten att arbeta som anställd på våra salonger, men också att via vårt koncept hyra en plats eller öppna egen klinik, som du själv får driva. Vi arbetar med effektiva metoder och produkter för att kunden ska uppnå bästa möjliga resultat.

  • Lediga tjänster 2 Tjänster
  • Hyr en plats 1 Plats
  • Starta Eget Läs mer

Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss och hjälpa andra att bli av med sin problemhy? Vad kul! De tjänster som för tillfälligt finns att söka hittar du här.

Hudterapeut
Alla kliniker

Hyr en plats

Vill du driva eget, men ändå ha en salong att luta dig tillbaka på? Hyr en plats hos oss! Du betalar en fast månadskostnad som ger dig tillgång till allt vad salongen erbjuder, men du sköter dina kunder och din vinstutdelning själv. Hyr en plats att utöva ditt hantverk på, helt enkelt! Nedan ser du de platser som för tillfället finns att söka.

Frisör
Sundbyberg
Hudterapeut

Hudterapeut

Alla kliniker

Som hudterapeut hos Acnespecialisten kommer du ha personlig kontakt med dina kunder genom hela behandlingsprocessen. Vi arbetar med en metod som bygger på att kunden ska känna sig trygg och alltid kunna fråga om saker, där blir du deras stöttepelare. Vi vill erbjuda hög kvalité, av likväl service som behandling och produkt.

Receptionist

Receptionist

Alla kliniker

Som receptionist är du den som kunden först möter när de besöker våra salonger. Vi strävar efter att leverera förstklassig service där kunden känner att den är i goda händer. Är det du?

Receptionist

Massageterapeut

Sundbyberg

Som massageterapeut besöker kunden dig för att slappna av, kanske få ett lyxigt avbrott i vardagen eller i ett försök att reda ut smärta. Du har personlig kontakt med kunden och finns tillgänglig för frågor, allt för att de ska känna sig bekväma genom behandlingen och besöket hos oss.

Ansök

Skicka din ansökan till oss, berätta mer om dig själv och den tjänst du är intresserad av.