Chat with us, powered by LiveChat

Avbokningspolicy

Glöm inte att avboka minst 24 timmar innan behandlingstillfället.

Här kan du läsa mer om vår avbokningspolicy

Avbokningspolicy

Avbokning skall göras senast 24 tim innan avtalad tid. För sent avbokad tid eller uteblivet besök debiteras en avgift. Detta gäller även vid sjukdom samma dag. På grund av smittorisk tar vi ej emot dig som är sjuk. Vid utebliven konsultation eller återbesök debiteras 500kr. OBS! Ingen avbokning via telefonsvararen.

Hur avbokar jag min tid?

Du avbokar enklast din tid genom att använda avbokningssidan där du fyller i din avbokningskod. Avbokningskoden hittar du på din bokningsbekräftelse som skickat ut via e-post och SMS.

Till Avbokning

Du kan även avboka din tid via e-post, telefonsamtal eller via kundchatten på vår hemsida. OBS! Det går inte att avboka via telefonsvararen.

Hur debiteras ett uteblivet besök?

Debitering sker via Billogram Faktura, denna faktura skickas via e-post och SMS.

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation