Jobba som Hudterapeut

Är du vår nya hudterapeut?

Vilka är vi?

Vi på AcneSpecialisten har arbetat med problemhy i över 25 år och under den tiden har vi utvecklat en unik metod för att effektivt behandla olika typer av problemhy såsom acne, pormaskar och rosacea på våra 3 salonger i Stockholmsområdet. Vi erbjuder även olika typer av skönhetsbehandlingar under namnet Sveriges Skönhetscenter.

Vem söker vi?

Vi på AcneSpecialisten söker dig som är diplomerad hudterapeut och vill arbeta med problemhy, hudvårdsbehandlingar och skönhetsbehandlingar. Du är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO- eller SHR utbildning. Eftersom vi har 3 salonger runt om i Stockholm kommer du jobba på flera av våra fina salonger.

Du är glad, positiv, driftig, ordningsam och tycker om att ta ansvar. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.

Du är även intresserad av hudvårdsprodukter och försäljning i samband med behandlingarna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på hudvårdssalong men välkomnar även dig som är en färsk talang direkt från skolan. Vi letar efter dig med både sunt förnuft och fingertoppskänsla för hudvård och kunder.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består olika typer av hudsvårdsbehandlingar inom problemhy och skönhetsvård samt försäljning av produkter mot problemhy. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att städa, hålla ordning och se till att det ser snyggt ut. Vi söker dig som kan vara flexibel och kan tänka dig att jobba både på vardagar och på helger.

Vi söker även dig som är egen företagare och vill bli en del av Sundbybergs Skönhetscenter med möjligheten att erbjuda botox, fillers, kosmetisk tatuering, fransförlängning, massage, fotvård, spa och även komma med egna spännande behandlingar till vårt utbud.

Maila din ansökan samt referenser till oss på: info@acnespecialisten.se

Kort om AcneSpecialisten

alltid gratis hudkonsultation

Alltid gratis hudkonsultation

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

3 salonger

3 Kliniker

tusentals nöjda kunder

Tusentals nöjda kunder

unik helhetslösning

Unik helhetslösning

diplomerade hudterapeuter

Diplomerade hudeterapeuter