Om AcneSpecialisten

Vi har 25 års erfarenhet av problemhy

Vi på AcneSpecialisten har under 25 års tid utvecklat en unik behandlingsmetod för att effektivt behandla många olika sorters problemhy. Resultatet är en trestegsmetod som behandlar huden genom att återskapa hudens naturliga balans utan att skada kroppen.

Vad innebär problemfri hy i 3 steg?

Vår trestegsmetod bygger på att identifiera vilken typ av problemhy du har för att sedan kunna skräddarsy en behandlingsplan för just dig och din hy. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och säker under behandlingen av din hy och därför finns vi här för dig under hela processen. Med hjälp av din personliga kundprofil kan vi följa dig under behandlingen och se hur din hy förbättras tack vare behandlingarna och hudvårdsprodukterna.

Eftersom man tyvärr inte kan bota problemhy krävs det att man använder en behandlingsmetod som först återskapar hudens naturliga balans för att sedan bibehålla denna balans och hålla huden i "schack". Boka en kostnadsfri hudkonsultation idag och påbörja behandlingen mot en problemfri hy!

Kort om AcneSpecialisten

alltid gratis hudkonsultation

Alltid gratis hudkonsultation

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

3 salonger

3 Kliniker

tusentals nöjda kunder

Tusentals nöjda kunder

unik helhetslösning

Unik helhetslösning

diplomerade hudterapeuter

Diplomerade hudeterapeuter

Osäker på din hudtyp?

Boka tid för en Gratis Hudkonsultation hos Acnespecialisten så berättar vi mer om din hy och hur du behandlar just din problemhy.


Läs mer & Boka tid