Chat with us, powered by LiveChat

Rosaceabehandling

Effektiv behandling av rosacea, skräddarsydd efter din hudtyp och dina problem. Boka tid för att behandla din rosacea hos AcneSpecialisten idag!

Se Video
Se Video

Behandla rosacea

Rosacea kännetecknas av hud som rodnar, främst på näsa, kinder, panna och haka. Vätskefyllda blåsor och ytliga blodkärl är också vanliga kännetecken som uppenbarar sig på huden i ansiktet.

Hur vi utformar vår behandling av rosacea beror på vilken typ av problem du har. Om problemet uppstår i kombination med ytliga blodkärl utför vi en rosacea-behandling med IPL – intensivt pulserande ljus som med hjälp av värme behandlar bort problemhyn. För detta bokas en separat IPL-behandling. Därför är det viktigt att du tillsammans med din hudterapeut får klart för dig vilken typ av rosacea du har.

Om du skonats från ytliga blodkärl räcker det ofta med en rosaceabehandling. Då rengör vi först din hy på djupet. Sedan ångas huden upp och får en porrengöring. Därefter appliceras en lugnande lermask för att läka och dämpa rodnad. Vi avslutar behandlingen med en fuktgivande dagkräm. Denna rosaceabehandling används främst vid utslag och intensiv rodnad.

Rosacea – behandling med rätt hudvård

För att behandla rosacea när det bara rör sig om mild rodnad, kan det räcka med att få rätt typ av hudvårdsrutin. Din personliga hudterapeut kommer vid konsultationen att skräddarsy en sådan, helt anpassad efter dig och dina behov. Det gäller även om du först fått rosaceabehandling med IPL.

Att behandla problemhy är aldrig någon quick fix, och därför är det viktigt att bibehålla den balans som återställs vid behandlingen. En fungerande hudvårdsrutin som är anpassad efter rosacea är A och O för att den inte ska komma tillbaka i framtiden.

Rosaceabehandling
995 kr - 60 Minuter
Rosaceabehandling | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter (865 kr per behandling)
Rosaceabehandling | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter (799 kr per behandling)

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1-3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så att du upplever önskad effekt, är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Vad är IPL?

IPL, intensivt pulserande ljus, är en behandling som ger resultatet av en friskare, fräschare hud med jämnare ton. Man "skjuter" varma ljusimpulser över området som ska behandlas. Det är inte samma sak som laser och skadar inte huden.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation