Rosacea-behandling

När du kommer till oss på Acnespecialisten på en rosacea-behandling skräddarsys upplägget efter dina problem. Vi använder oss av två metoder när det kommer till att behandla rosacea. Vilken behandling som väljs ut för dig beror på hur dina problem ser ut. Hos oss blir du tilldelad en hudterapeut som undersöker vilken typ av rosacea du har. Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation.

Konsultation - Rosacea
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Rosacea
995 kr - 60 minuter
Se Video
Se Video

Behandla rosacea

Hos oss kan du behandla rosacea på två olika sätt. Om problemet uppstår i kombination med ytliga blodkärl utför vi IPL mot rosacea som behandlar problemhyn med hjälp av värme. För detta bokas en separat IPL-behandling.

Om du skonats från ytliga blodkärl räcker det ofta med en behandling av rosacea som rengör din hy på djupet, ångar upp huden och gör en porrengöring. Därefter appliceras en lugnande lermask för att läka och dämpa rodnaden. Vi avslutar behandlingen med en fuktgivande dagkräm.

Väljer du att boka in flera behandlingar samtidigt blir kostnaden för varje besök lägre, se våra kurbehandlingar nedan.

Rosaceabehandling
995 kr - 60 Minuter
Rosaceabehandling | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter (865 kr per behandling)
Rosaceabehandling | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter (799 kr per behandling)

Behandling med rätt hudvård

Om dina besvär visar sig genom mild rodnad kan det räcka med rätt hudvårdsrutin för att få bukt på dina problem. Din personliga hudterapeut hjälper dig att skräddarsy en passande rutin för dig och dina behov. Det gäller även om du först gjort en behandling mot rosacea med IPL. Din hudvårsrutin kan exempelvis bestå av specifikt framtagna rosacea-produkter från DAHL Skincare.

Att behandla problemhy är aldrig någon quick fix, och därför är det viktigt att bibehålla den balans som återställs vid behandlingen. En fungerande hudvårdsrutin som är anpassad efter rosacea är A och O för att den inte ska komma tillbaka i framtiden.

Rosacea resultat - Före & efterbilder

Fler acne resultat

Vanliga frågor

Varför får jag rosacea?

Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom som drabbar delar av ansiktet. Varför man får rosacea är fortfarande okänt. Det är en av våra vanligaste hudsjukdomar och drabbar ungefär 1 av 10 personer.

Är rodnad samma sak som rosacea?

Nej. Vanlig rodnad i ansiktet kan alla drabbas av. Det är vanligt vid tillfällen då man tillexempel blir nervös eller stressad. Rosacea är mer utav en konstant rodnad och svullnad och i vissa fall drabbas huden också av blåsor och utslag. Om du misstänker att du har rosacea boka en kostnadsfri hudkonsultation så vi kan hjälpa dig vidare.

Vem kan få rosacea?

Det är ovanligt att man drabbas av rosacea innan och under 20-årsåldern. Det är vanligast förekommande efter 30 och drabbar fler kvinnor än män. Hudsjukdomen är genetisk och drabbar bara den som har anlag för det.

Kan man bota rosacea?

Rosacea är en kronisk sjukdom som inte kan botas eftersom man bara drabbas om man har anlag för det. Däremot kan den kontrolleras. Därför är det viktigt att så snabbt som möjligt identifiera din rosacea och påbörja behandling med rätt typ av hudvårdsprodukter.

Välj Klinik

Ta bort rosacea i 3 steg

Steg 1

Gratis rosaceakonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks din rosacea. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Rosacea
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad rosaceabehandling

Vi rengör huden grundligt och vårdar den känsliga hyn samtidigt som vi jobbar effektivt mot de problem som orsakar rosacea.

Behandling - Rosacea
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med din rosacea tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Acne
1295 kr - Paket
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation