Chat with us, powered by LiveChat

Ansiktsbehandlingar

Hos oss på Acnespecialisten kan du välja mellan flera olika ansiktsbehandlingar. Välj den ansiktsbehandling som passar din hy och situation bäst.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar – Stockholm

Vi erbjuder flertalet populära ansiktsbehandlingar i Stockholm (på Östermalm, Södermalm eller i Sundbyberg). Det finns något för alla. Oavsett om du har mogen hy, vill återfukta huden lite extra eller om du bara vill lyxa till det.

Ansiktsbehandling - Klassisk
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Boost
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Glow
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Anti Age
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Plus
1195 kr - 70 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx
1495 kr - 90 Minuter

Vilken ansiktsbehandling passar dig?

Vi på Acnespecialisten erbjuder flera olika inriktningar på våra ansiktsbehandlingar. Det finns med andra ord stora möjligheter att boka in en ansiktsbehandling som matchar just dina behov. Nedan läser du mer om var och en av behandlingarna och dess specifika inriktningar.

Klassisk

Vår klassiska ansiktsbehandling passar för alla hudtyper. Behandlingen rengör och vårdar på djupet samtidigt som den återfuktar och fräschar upp. Under behandlingen rengörs din hy och döda hudceller rensas bort med en peeling. Sedan ångar vi upp hyn för att öppna upp porerna och genomför en lättare porrengöring, samt plock av dina bryn. Avslutningsvis lägger vi en ansiktsmask och en fuktbevarande dagkräm - självklart anpassad efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling - Klassisk
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Klassisk | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Klassisk | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Boost - för dig med torr hy

För dig med torr och känslig hy är vår ansiktsbehandling Boost det optimala alternativet. I vår fuktbehandling rengör vi huden på djupet, utför en lättare peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss att tömma dina porer ordentligt. Vi masserar sedan in ett serum, applicerar en fuktmask och avslutar med en återfuktande dagkräm. Fukt är, som du ser, ledordet och målet är en lugnare, mjukare hy.

Ansiktsbehandling - Boost
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Boost | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Boost | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Glow - för dig med trött hy

Den här ansiktsbehandlingen är en riklig vitaminboost för din hy! Känns den trött och gråaktig? Kanske är din hy åldrande? Då är Glow perfekt för dig! Kollagen, ett av kroppens naturliga protein, behövs för att fylla ut huden och på så vis ge den lyster och spänst. Vår behandling återuppbygger och reparerar din hys kollagen och ger den en uppfräschning.

Vi rengör på djupet, utför en peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss sedan att kunna tömma dina porer ordentligt. Ansiktet masseras sedan in med ett koncentrerat serum på C-vitamin som arbetar på djupet. Vi lägger sedan en fuktmask och avslutar med en c-vitaminspray som stramar, återfuktar och fräschar upp i kombination med en återfuktande dagkräm.

Ansiktsbehandling - Glow
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Glow | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Glow | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Anti Age – för dig med mogen hy

Tycker du att din hy känns glåmig, livlös och kanske lite rynkig? Vår ansiktsbehandling Anti age ger en djupverkande behandling som fräschar upp ansiktet. Vi bygger på vår behandling på ett djupverkande A-vitaminkoncentrat för att stimulera cellförnyelsen, släta ut linjer och förebygga rynkor. Vår behandling ger en fräsch lyster till din hy!

Vi rengör på djupet, utför en peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss sedan att kunna tömma dina porer ordentligt. Ansiktet masseras sedan in med ett koncentrerat serum på A-vitamin som arbetar på djupet. Vi lägger sedan en fuktmask och avslutar med en fuktgivande spray som mjukgör och återfuktar i kombination med en dagkräm anpassad efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling - Anti Age
995 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Anti Age | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Anti Age | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Plus

Ansiktsbehandling Plus får dig att koppla av samtidigt som vi rengör din hud på djupet. Vi peelar, ångar upp ansiktet, tömmer porerna och plockar dina bryn. Vi utför en lätt ansiktsmassage, lägger en ansiktsmask och kombinerar den med en fuktgivande dagkräm. Självklart anpassas hudvårdsprodukterna efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling - Plus
1195 kr - 70 Minuter
Ansiktsbehandling - Plus | Kur - 3x Behandlingar
2995 kr - 3 x 70 Minuter
Ansiktsbehandling - Plus | Kur - 5x Behandlingar
4495 kr - 5 x 70 Minuter

Lyx

Dags för en längre lyxstund i din vardag? Om du riktigt vill unna dig så är vår ansiktsbehandling Lyx rätt för dig! Det är vår längsta behandling där vi fokuserar på att fräscha upp hela ditt ansikte. Din hy rengörs samtidigt som vi utför en peeling för att ta bort döda hudceller. Vi ångar upp huden för att kunna genomföra en fullständig portömning och lägger sedan en ansiktsmask anpassad efter just din hudtyp. Ett serum baserat på vitaminer och fukt masseras in i ditt ansikte med syfte att öka produktionen av kollagen, vilket förbättrar hudens elasticitet och fyllnad. I behandlingen ingår också färg av både bryn och fransar, samt brynplock.

Ansiktsbehandling - Lyx
1495 kr - 90 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx | Kur - 3x Behandlingar
3495 kr - 3 x 90 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx | Kur - 5x Behandlingar
5495 kr - 5 x 90 Minuter

Vanliga frågor om ansiktsbehandling

Kan jag göra en ansiktsbehandling oavsett vilken hudtyp jag har?

Både ja och nej. Vi rekommenderar alltid att man tar itu med sin problemhy innan man genomgår en ansiktsbehandling. Men det spelar ingen roll vilka anlag du har. Utifrån det perspektivet så kan alla göra en ansiktsbehandling. Men om du till exempel har aktiv acne eller aktiv rosacea, är det alltid bättre att behandla det först.

Hjälper ansiktsbehandlingar mot pormaskar?

Nej, inte nödvändigtvis. Om man har problem med pormaskar rekommenderas man att genomgå den behandling som heter porrengöring först. Den är betydligt mer omfattande och grundlig än den som ges i kombination med ansiktsbehandling.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation