Ansiktsbehandlingar

Hos oss på Acnespecialisten kan du välja mellan flera olika ansiktsbehandlingar. Välj den ansiktsbehandling som passar din hy och situation bäst.

Ansiktsbehandlingar

Vi introducerar 3 nya ansiktsbehandlingar i Stockholm

Vi erbjuder flertalet populära ansiktsbehandlingar i Stockholm (på Östermalm, Södermalm eller i Sundbyberg). Det finns något för alla. Oavsett om du har mogen hy, vill återfukta huden lite extra eller om du bara vill lyxa till det.

Ansiktsbehandling - Klassisk
995 kr - 50 Minuter
Ansiktsbehandling - Hudterapeutens val
1495 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Peel, Boost & Glow
1495 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx
1895 kr - 90 Minuter

Klassisk

Vår klassiska ansiktsbehandling passar för alla hudtyper. Behandlingen rengör och vårdar på djupet samtidigt som den återfuktar och fräschar upp. Under behandlingen rengörs din hy och döda hudceller rensas bort med en peeling. Sedan ångar vi upp hyn för att öppna upp porerna och genomför en lättare porrengöring, samt plock av dina bryn. Avslutningsvis lägger vi en ansiktsmask och en fuktbevarande dagkräm - självklart anpassad efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling - Klassisk
995 kr - 50 Minuter
Ansiktsbehandling - Klassisk | Kur - 3x Behandlingar
2595 kr - 3 x 50 Minuter
Ansiktsbehandling - Klassisk | Kur - 5x Behandlingar
3995 kr - 5 x 50 Minuter

Hudterapeutens val

En ansiktsbehandling som helt och hållet anpassas efter dina behov och hudterapeutens rekommendationer. Under behandlingen utför vi en Lumafuse med LED-mask och kombinerar med olika moment som passar dig. Till exempel en djuprengöring med Peel2glow, brynstyling samt olika masker och serum som passar just dig.

Ansiktsbehandling - Hudterapeutens val
1495 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Hudterapeutens val | Kur - 3x Behandlingar
3495 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Hudterapeutens val | Kur - 5x Behandlingar
4995 kr - 5 x 60 Minuter

Peel, Boost & Glow

En uppfräschade och lystergivande boostbehandling. Är du ute efter en fuktboost och samtidigt lyster är denna behandling ett perfekt val då vi använder oss utav syrabaserade produkter. Huden töms på porer, plockar bryn och avslutar behandlingen med en djupt återfuktande sheetmask samt en LED-mask med antiage som ökar microcirkulationen.

Ansiktsbehandling - Peel, Boost & Glow
1495 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Peel, Boost & Glow | Kur - 3x Behandlingar
3495 kr - 3 x 60 Minuter
Ansiktsbehandling - Peel, Boost & Glow | Kur - 5x Behandlingar
4995 kr - 5 x 60 Minuter

Lyx

Vår längsta och lyxigaste ansiktsbehandling där avkoppling är nyckelordet. I denna behandling djuprengör vi huden samt masserar ansikte och dekolletage med en återfuktande ansiktsolja som stimulerar ny och frisk vävnadstillväxt genom att förbättra kollagenformation. Vi exfolierar huden med syra. Det förbättrar även hudens elastisitet, fasthet och ton. Vi genomför även bryn- och fransfärgning med anpassad färg samt plockning av bryn. I denna ansiktsbehandling använder vi avslutningsvis en återfuktande sheetmask i kombination med en LED-mask som förbättrar microcirkulationen, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, verkar anti-inflammatoriskt och främjar fibroblasternas aktivitet.

Ansiktsbehandling - Lyx
1895 kr - 90 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx | Kur - 3x Behandlingar
4495 kr - 3 x 90 Minuter
Ansiktsbehandling - Lyx | Kur - 5x Behandlingar
6995 kr - 5 x 90 Minuter

Vanliga frågor om ansiktsbehandling

Kan jag göra en ansiktsbehandling oavsett vilken hudtyp jag har?

Både ja och nej. Vi rekommenderar alltid att man tar itu med sin problemhy innan man genomgår en ansiktsbehandling. Men det spelar ingen roll vilka anlag du har. Utifrån det perspektivet så kan alla göra en ansiktsbehandling. Men om du till exempel har aktiv acne eller aktiv rosacea, är det alltid bättre att behandla det först.

Hjälper ansiktsbehandlingar mot pormaskar?

Nej, inte nödvändigtvis. Om man har problem med pormaskar rekommenderas man att genomgå den behandling som heter porrengöring först. Den är betydligt mer omfattande och grundlig än den som ges i kombination med ansiktsbehandling.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation