Chat with us, powered by LiveChat

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar, anpassade efter din hy och situation.

Ansiktsbehandlingar

Våra populära ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder något för alla. Oavsett om du har mogen hy, vill återfukta extra eller bara vill lyxa till det.

Ansiktsbehandling Klassisk
795 kr - 50 Minuter
Ansiktsbehandling XTRA Fukt
895 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling Vitamin C++
895 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling Anti Age
895 kr - 60 Minuter
Ansiktsbehandling Plus
995 kr - 70 Minuter
Ansiktsbehandling Lyx
1295 kr - 90 Minuter

Ansiktsbehandling Klassisk

Vår klassiska ansiktsbehandling passar för alla hudtyper. Den både rengör och vårdar på djupet samt återfuktar och fräschar upp. Under behandlingen rengörs din hy på djupet och döda hudceller rensas bort med en peeling. Sedan ångar vi upp hyn för att öppna upp porerna och genomför en lättare porrengöring, samt plock av dina bryn. Avslutningsvis lägger vi en ansiktsmask och en fuktbevarande dagkräm - självklart anpassad efter din personliga hudtyp.

Ansiktsbehandling Klassisk
795 kr - 50 Minuter

Ansiktsbehandling XTRA fukt - för dig med torr hy

För dig med torr och känslig hy är vår ansiktsbehandling, XTRA fukt, det optimala alternativet. I vår fuktbehandling rengör vi huden på djupet, utför en lättare peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss sedan att kunna tömma dina porer ordentligt. Vi masserar sedan in ett serum, applicerar en fuktmask och avslutar med en återfuktande dagkräm. Fukt är, som du ser, ledordet, och målet är en lugnare, mjukare hy.

Ansiktsbehandling XTRA Fukt
895 kr - 60 Minuter

Ansiktsbehandling Vitamin C++ - för dig med trött hy

Den här ansiktsbehandlingen blir en riklig vitaminboost för din hy! Känns den trött, gråaktig? Kanske är din hy åldrande? Då är Vitamin C++ perfekt för dig! Kollagen, ett av kroppens naturliga protein, behövs för att fylla ut huden och på så vis ge den lyster och spänst. Vår behandling återuppbygger och reparerar din hys kollagen och ger den en uppfräschning.

Vi rengör på djupet, utför en peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss sedan att kunna tömma dina porer ordentligt. Ansiktet masseras sedan in med ett koncentrerat serum på C-vitamin som arbetar på djupet. Vi lägger sedan en fuktmask och avslutar med en c-vitaminspray som stramar, återfuktar och fräschar upp, i kombinationen med en återfuktande dagkräm.

Ansiktsbehandling Vitamin C++
895 kr - 60 Minuter

Ansiktsbehandling Anti age - för dig med mogen hy

Tycker du att din hy känns glåmig, livlös och kanske lite rynkig? Vår ansiktsbehandling Anti age ger en djupverkande behandling som fräschar upp ansiktet. Vi bygger på vår behandling på ett djupverkande A-Vitaminkoncentrat för att stimulera cellförnyelsen, släta ut linjer och förebygga rynkor. Vår behandling ger en fräsch lyster till din hy!

Vi rengör på djupet, utför en peeling för att få bort döda hudceller och ångar upp ansiktet. Det hjälper oss sedan att kunna tömma dina porer ordentligt. Ansiktet masseras sedan in med ett koncentrerat serum på A-vitamin som arbetar på djupet. Vi lägger sedan en fuktmask och avslutar med en fuktgivande spray som mjukgör och fuktar, i kombination med en dagkräm anpassad efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling Anti Age
895 kr - 60 Minuter

Ansiktsbehandling Plus

En längre lyxstund i din vardag? Ansiktsbehandling Plus får dig att koppla av samtidigt som vi rengör din hud på djupet. Vi peelar, ångar upp ansiktet för att tömma porerna och plockar dina bryn. Vi utför en lätt ansiktsmassage, lägger en ansiktsmask och kombinerar den med en fuktgivande dagkräm. Vi anpassar såklart hudvårdsprodukterna efter den hudtyp du har.

Ansiktsbehandling Plus
995 kr - 70 Minuter

Ansiktsbehandling Lyx

Om du riktigt vill unna dig, då är vår ansiktsbehandling Lyx rätt för dig! Det är vår längsta behandling där vi ordentligt gottar ner oss i huden för att fräscha upp hela ditt ansikte. Din hy rengörs på djupet samtidigt som vi utför en peeling för att ta bort döda hudceller. Vi ångar upp huden för att kunna genomföra en fullständig portömning och lägger sedan en ansiktsmask anpassad efter just din hudtyp. Ett serum baserat på vitaminer och fukt masseras in i ditt ansikte, med syfte att öka produktionen av kollagen, vilket förbättrar hudens elasticitet och fyllnad. I behandlingen ingår också färg och plock av dina bryn.

Ansiktsbehandling Lyx
1295 kr - 90 Minuter

Populära Frågor

Hjälper ansiktsbehandling mot pormaskar?

Nej, inte nödvändigtvis. Om man har problem med pormaskar rekommenderas man att genomgå den behandling som heter porrengöring. Den är betydligt mer omfattande och grundlig än den som ges i kombination med ansiktsbehandling.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation