Behandla Acneärr

Hos oss på Acnespecialisten kan du behandla acneärr i ansiktet eller på andra delar av kroppen. Vi har utvecklat en behandling mot acneärr där vi främst fokuserar på ansiktet och ryggen, men metoden är även effektiv på andra områden. Vi använder oss av microneedling eller laser, beroende på hur dina problem ser ut. Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation!

Konsultation - Microneedling mot acneärr
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Microneedling mot acneärr
2395 kr - 50 minuter
Konsultation - Laser mot acneärr
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Laser mot acneärr
3495 kr - 60 Minuter
Behandla Acneärr

Behandling mot acneärr

Vår behandling mot acneärr startar med en kostnadsfri konsultation. Där analyserar vi din problemhy för att därefter rekommendera någon av våra behandlingar. Något som är bra att veta är att man tyvärr inte kan behandla acneärr om man fortfarande har aktiv acne. Då måste man först behandla acnen som orsakar ärren.

Vi har över 25 års erfarenhet inom området och är övertygade om att skräddarsydda upplägg ger bäst förutsättningar för att bli av med acneärr.

Microneedling mot acneärr

Vi använder oss av microneedling mot acneärr. Syftet med behandlingen är att reducera och få bort acneärr, men också att göra huden mjukare och tätare vilket ger den ett ungdomligare utseende. Microneedling passar alla hudtyper, oavsett om den är torr, fet, solbrun, känslig eller tunn.

Metoden går ut på att med micronålar skapa en serie mindre vertikala hål i huden. Den kontrollerade skadan som uppstår sätter igång hudens naturliga läkprocess och stimulerar produktionen av kollagen. På så vis kan man minska de flesta brister i huden. Avslutningsvis appliceras en ansiktsmask för att lugna huden.

Acneärr konsultation
Gratis - 20 minuter
Microneedling Ansikte
2395 kr - 50 minuter
Microneedling Ansikte - Kur 3 behandlingar
5995 kr - 3 x 50 minuter (spara 1190 kr)
Microneedling Ansikte - Kur 5 behandlingar
8995 kr - 5 x 50 minuter (spara 2980 kr)

Efter behandlingen

Det är viktigt att tänka på att man under en tid efteråt inte får sola, sminka sig eller basta.

Acneärr resultat - Före & efterbilder

Fler acneärr resultat
Dermapen Resultat Acneärr Microneedling Resultat Acneärr

Frågor & svar om acneärr

Kan jag bli av med mina acneärr helt och hållet?

Ja! På den kostnadsfria hudkonsultation som vi erbjuder kommer vi att identifiera graden av ditt problem och 
hjälpa dig att behandla på bästa sätt. Genom att följa de råd och den behandling vi rekommenderar kommer dina acneärr att kunna försvinna. Men det är viktigt att komma ihåg att det tar olika lång tid beroende på hur grova de är.

Har jag fått ärr för att jag klämt finnarna?

Inte nödvändigtvis. Det kan vara så, framförallt om man ofta pillar på och klämmer finnarna när de inte är mogna. Men oftast handlar
 det om att acnen inte blivit behandlad på rätt sätt och fått fräta fritt på hudens lager.

Kan mina ärr komma tillbaka?

Inte de ärr som du redan behandlat bort. Men om man inte angriper roten till problemet, acnen i sig, kan den i sin tur orsaka att nya ärr skapas. Därför är det viktigt att behandla din acne och inte bara ärren.

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 4–6 gånger. Behandlingen gör inte nytta ensam – lika viktigt som själva behandlingen är att du själv använder de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås med hjälp av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Om du inte får önskad effekt av behandlingen är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut, så att ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter du använder.

Tar behandlingen bort ärr i ansiktet?

Ja. Vår behandling mot acneärr fungerar bra i ansiktet, men kan även ta bort ärr på ryggen och andra delar av kroppen där acne förekommit.

Välj Klinik

Ta bort acneärr i 2 steg

Steg 1

Gratis acneärr konsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks dina acneärr. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig. Du får även en personlig hudterapeut som hjälper dig genom hela behandlingen.

Konsultation - Acneärr
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad acneärrbehandling

Efter att vi har analyserat din hy utför vi anpassade behandlingar efter din typ av acneärr. Vi jobbar med en metod som heter microneedling där man effektivt behandlar och jämnar ut tonen och hudytan.

Behandling - Acneärr
2395 kr - 50 minuter
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation