Dermapen mot acneärr

För dig som vill fräscha upp, återfukta och boosta huden med lyster.

Konsultation - Dermapen mot acneärr
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Dermapen mot acneärr
2395 kr - 50 Minuter
Microneedling

Vad är Dermapen för acneärr

Dermapen4 är en av flera goda versioner av microneedling. Det är en populär behandlingsmetod som är effektiv mot flera olika typer av hudproblem. Nya Dermapen4 arbetar helt digitalt med en så pass hög hastighet att behandlingen ter sig i princip helt smärtfritt. Den är användbar på alla sorters hudfärger och hudtyper.

Behandlingens uppgift är att skapa en skada i huden, men på ett väl kontrollerat sätt. Det som händer är att hudens naturliga reparationsprocess triggas igång. Huden blir medveten om att den måste skydda sig själv och reparera det som uppstått och på så vis reduceras också det som du från början ville ta bort. Det är möjligt eftersom hudens viktiga protein kollagen stimuleras och ökar. Även hudens stadga och struktur förbättras.

Vi rekommenderar att man alltid genomgår en kostnadsfri konsultation hos oss före det att man bokar en behandling för första gången. Under den får du chansen att, tillsammans med en personlig hudterapeut som du tilldelas, gå igenom vad för typ av problem du har och hur det bäst behandlas. Din hudterapeut kommer då att skräddarsy en behandlingsplan till dig helt efter dina personliga behov. Allt för att behandlingen ska bli så lyckad som möjligt.

Normalt rekommenderas 3-6 behandlingar för att uppnå ett lyckat resultat men det kan variera från person till person och beror helt på hudens tillstånd och det specifika besväret.

Dermapen Behandlar

  • Acneärr
  • Stora Porer
  • Pormaskar

Lägg till PRX-T33

För endast 1000kr per besök kan du komplettera behandlingen med PRX-T33 för mer effekt och ett bättre resultat.

Konsultation för dermapen mot acneärr

Dermapen konsultation
Gratis - 20 Minuter

Ansikte

Dermapen - Ansikte
2395 kr - 50 Minuter
Dermapen - Ansikte | Kur - 3x Behandlingar
5995 kr - 3 x 50 Minuter (Spara 1190kr)
Dermapen - Ansikte | Kur - 5x Behandlingar
8995 kr - 5 x 50 Minuter (Spara 2980kr)

Rygg eller axlar

Dermapen - Rygg eller axlar
3995 kr - 50 Minuter
Dermapen - Rygg eller axlar | Kur - 3x Behandlingar
9995 kr - 3 x 50 Minuter
Dermapen - Rygg eller axlar | Kur - 5x Behandlingar
14995 kr - 5 x 50 Minuter

Acneärr resultat - Före & efterbilder

Fler acneärr resultat
Dermapen Resultat Acneärr Microneedling Resultat Acneärr

Frågor & svar om acneärr

Kan jag bli av med mina acneärr helt och hållet?

Ja! På den kostnadsfria hudkonsultation som vi erbjuder kommer vi att identifiera graden av ditt problem och 
hjälpa dig att behandla på bästa sätt. Genom att följa de råd och den behandling vi rekommenderar kommer dina acneärr att kunna försvinna. Men det är viktigt att komma ihåg att det tar olika lång tid beroende på hur grova de är.

Har jag fått ärr för att jag klämt finnarna?

Inte nödvändigtvis. Det kan vara så, framförallt om man ofta pillar på och klämmer finnarna när de inte är mogna. Men oftast handlar
 det om att acnen inte blivit behandlad på rätt sätt och fått fräta fritt på hudens lager.

Kan mina ärr komma tillbaka?

Inte de ärr som du redan behandlat bort. Men om man inte angriper roten till problemet, acnen i sig, kan den i sin tur orsaka att nya ärr skapas. Därför är det viktigt att behandla din acne och inte bara ärren.

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 4–6 gånger. Behandlingen gör inte nytta ensam – lika viktigt som själva behandlingen är att du själv använder de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås med hjälp av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Om du inte får önskad effekt av behandlingen är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut, så att ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter du använder.

Tar behandlingen bort ärr i ansiktet?

Ja. Vår behandling mot acneärr fungerar bra i ansiktet, men kan även ta bort ärr på ryggen och andra delar av kroppen där acne förekommit.

Välj Klinik

Ta bort acneärr i 2 steg

Steg 1

Gratis acneärr konsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks dina acneärr. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig. Du får även en personlig hudterapeut som hjälper dig genom hela behandlingen.

Konsultation - Acneärr
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad acneärrbehandling

Efter att vi har analyserat din hy utför vi anpassade behandlingar efter din typ av acneärr. Vi jobbar med en metod som heter microneedling där man effektivt behandlar och jämnar ut tonen och hudytan.

Behandling - Acneärr
2395 kr - 50 minuter

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation