Chat with us, powered by LiveChat

Acnebehandling

Vår acnebehandling passar alla med acne. För lätta och svåra besvär, för tonåring som vuxen.

Konsultation - Acne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Acne
995 kr - 60 minuter
Acnebehandling
Se Video
Se hur vår acnebehandling går till

Acnebehandling för ansikte, bröst och rygg

Vår behandling mot acne är anpassad för att fungera för alla. Oavsett om du är tonåring eller vuxen och om du har mycket eller lite acne. Det spelar inte heller någon roll om problemet är i ansiktet, på bröstet eller om du har acne på ryggen. Vår metod är alltid effektiv och den bästa behandlingen mot acne!

Under acnebehandlingen rengör vi din hy med en peelingtvätt för att få bort alla döda hudceller. Vår vapozon ångar sedan upp huden och öppnar upp porerna så att vi kan tömma dem genomgående. I vissa falla behöver vi öppna dem ytterligare för att få tag i all smuts. Det görs med hjälp av en lansett.

Därefter rengör vi med en ansiktstvätt som dödar eventuella bakterier och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas med en fuktgivande dagkräm.

Ansikte

Acnebehandling - Ansikte
995 kr - 60 minuter
Acnebehandling - Ansikte | Kur - 3x behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Acnebehandling - Ansikte | Kur - 5x behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Bröst

Acnebehandling - Bröst
995 kr - 60 minuter
Acnebehandling - Bröst | Kur - 3x behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Acnebehandling - Bröst | Kur - 5x behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Rygg

Acnebehandling - Rygg
995 kr - 60 minuter
Acnebehandling - Rygg - | Kur - 3x behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Acnebehandling - Rygg | Kur - 5x behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Före & Efterbilder

Fler acne resultat

Vanliga frågor

Vad är acne?

Enkelt förklarat är acne en inflammation i porerna. Det blir stopp i porens mynning på grund av en överpoduktion av talget och döda hudceller.

Djupdykning i acne
För dig som vill fördjupa dig
Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1–3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som den rekommenderade behandlingen är att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Om önskad effekt inte uppnås är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Kan min acne komma tillbaka?

Acne är genetiskt, vilket innebär att man bara drabbas om man har anlag för det. Eftersom problemhy inte går att bota måste du fortsätta sköta om din hy, annars riskerar acnen att komma tillbaka.

Hur blir jag av med min acne snabbt?

Att få bort acne är ingen quickfix utan kräver att man behandlar huden med rätt behandlingar och produkter med en rutin som är anpassad efter dig och din hy. Boka en kostnadsfri hudkonsultation så hjälper vi dig att skräddarsy en behandlingsrutin anpassad efter din problemhy.

Har jag acne även om jag bara har en finne?

Ja! Alla typer av finnar, stora som små, en eller flera, papler eller pustler - är acne! Det är vanligt att man tror att man inte har acne när man har några enstaka finnar någon gång ibland, men sanningen är att allt kategoriseras som acne.

Ska jag klämma mina finnar?

Du ska helst inte ge dig på att klämma finnar själv. Om man klämmer finnarna fel är det väldigt lätt att ärr bildas. När man klämmer fel, så kommer det inflammerade området i kontakt med bakterier från dina fingrar och problemet tenderar att bli värre. Dock så ska man klämma finnar, men man måste klämma dem rätt. Om man undviker att klämma kan ärr också bildas eftersom fettsyran då konstant ligger och fräter på din hud. Men hur klämmer man rätt då? Jo, det kräver både rätt typ av utrustning men också rätt typ av teknik. Det kan vi hjälpa dig med på en av våra hudkliniker! Du kan läsa mer om acnebehandling här.

Försvinner acnen efter tonåren?

Det finns två svar på den frågan. Om du har tur så är din acne bara ett tonårsproblem som försvinner i takt med att du är äldre. Har du otur kan det övergå till vuxenacne. Oavsett, så är det viktigt att acnen behandlas och att du har en hudvårdsrutin som förebygger problemet. Då ökar chanserna att du slipper uppleva din acne igen - tonåring som vuxen.

Kan jag ha acne även om jag är vuxen?

Ja. Det kallas då för vuxenacne. Det har också med hormonerna i din kropp att göra, men faktorerna som triggar igång din acne är lite annorlunda. Vid tonårsacne, ökar produktionen av det manliga könshormonet i din kropp. Det, i kombination med fettproduktionen, kan leda till att du drabbas av acne. Vid vuxen ålder däremot, kan acnen bero på sådant som graviditet, menstruation, alkohol, stress och preventivmedel. Alltså, yttre faktorer som triggar igång dina hormoner och får acnen att blomma upp.

Förvärras min acne av att jag äter choklad?

Nej, att man skulle få mer finnar av att man äter choklad eller att tillexempel dricka alkohol är en myt. Däremot kan stress orsaka finnar, och därmed skulle stressen av att du ätit choklad eller druckit kunna orsaka finnar.

Vad kan jag göra för att bli av med min acne?

För att bli av med acne krävs att man behandlar huden med rätt behandlingar och produkter med en rutin som är anpassad efter dig och din hy. Boka en kostnadsfri hudkonsultation så hjälper vi dig att skräddarsy en behandlingsrutin anpassad efter din problemhy.

Vilken är den bästa behandlingen mot acne?

Den bästa behandlingen mot acne är en noga framtagen behandlingsplan som kombinerar rätt behandlingar med rätt produkter och rutiner. Det första steget är att bekämpa den aktiva acnen så att du blir av med problemet. Därefter bibehålls resultatet för att motverka att nya finnar uppstår.

Är ni hudläkare?

Nej, vi är inte hudläkare utan hudterapeuter som har specialiserat oss på just acne och andra typer av problemhy.

Varför ska jag behandla mig hos er?
  • Vår erfarenhet - 30 år i branschen
  • Våra omdömen - Över 5000 omdömen
  • Våra resultat - Tusentals nöjda kunder
  • Din säkerhet - Säker klinik, med patientförsäkring hos IF

  • Hos oss får du alltid en personlig profil i vårt journalsystem där vi följer upp med bilder vid varje besök så att du får egna före- och efterbilder. Du får även en direktkontakt via chatt med din personliga hudterapeut.

Gör acnebehandlingen ont?

Acne är inflammationer i porerna och därför gör det ont när de öppnas upp och töms.

Vad ska jag tänka på innan behandlingen?

Du behöver inte tänka på något särskilt inför behandlingen utan du kan komma precis som du är.

Vad ska jag tänka på innan behandlingen?

Du behöver inte tänka på något särskilt inför behandlingen utan du kan komma precis som du är.

Vad ska jag tänka på efter behandling?

Huden kan bli röd och irriterad efter behandlingen, detta är normalt och avtar under dagarna efter behandlingen.

Eftervård efter behandlingen?

För att behandla acne effektivt är det viktigt att kombinera behandlingarna på våra kliniker med en daglig hudvårdsrutin. Därför är det viktigt att du inleder behandlingen med rätt produkter för din acne efter besöket. Självklart kan din hudterapeut ge dig tips och rådgivning under ditt besök.

Hur går behandlingen till?

Först rengör vi din hy med en peelingtvätt för att få bort alla döda hudceller. Sedan ångar vi upp huden med hjälp av en vapozon som mjukar upp huden och öppnar upp porerna så att vi kan tömma dem genomgående. I vissa falla behöver vi öppna dem ytterligare för att få tag i all smuts. Det görs med hjälp av en lansett. Därefter rengör vi med en ansiktstvätt som dödar eventuella bakterier och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas med en fuktgivande dagkräm.

Välj Klinik

Ta bort acne i 3 steg

Steg 1

Gratis acnekonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks din acne. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Acne
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad acnebehandling

Vi rengör huden grundligt och tömmer porerna. Detta är viktigt att få bort inflammationerna som fräter på huden och orsakar acneärr i form av gropar och fläckar.

Behandling - Acne
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med din acne tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Acne
1295 kr - Paket
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation