Chat with us, powered by LiveChat

Acnebehandling

Passar alla typer av acne. Lite som mycket, tonåring som vuxen.

Acnebehandling
Se Video
Se video

Acnebehandling för ansikte, bröst och rygg

Vår behandling mot acne är anpassad för att kunna fungera för alla. Oavsett om du är tonåring eller vuxen och om du har mycket eller lite acne för stunden. Det spelar inte heller någon roll om problemet är i ansiktet, på bröstet eller på ryggen. Däremot är den alltid effektiv och den bästa behandlingen mot acne!

Under behandlingen rengör vi din hy med en peelingtvätt för att få bort alla döda hudceller. Vår vapozon ångar sedan upp huden och öppnar upp porerna så att vi genomgående kan tömma dem. I vissa falla behöver vi öppna dem ytterligare för att få tag i all smuts. Det görs med hjälp av en lansett.

Därefter rengör vi med en ansiktstvätt som dödar möjliga bakterier och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas sedan med en fuktgivande dagkräm.

Paketpriser:
  • 3 Tillfällen - 2595 kr (865 kr per besök)
  • 5 Tillfällen - 3995 kr (799 kr per besök)
Acnebehandling - Ansikte
995 kr - 60 Minuter
Acnebehandling - Bröst
995 kr - 60 Minuter
Acnebehandling - Rygg
995 kr - 60 Minuter

Paketbehandlingar

För att uppnå ett riktigt bra resultat rekommenderas ofta flera behandlingar. Här erbjuder vi paketpriser för olika områden.

Acnebehandling - Ansikte - Paket 3 Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Acnebehandling - Ansikte - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter
Acnebehandling - Bröst - Paket 3 Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Acnebehandling - Bröst - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter
Acnebehandling - Rygg - Paket 3 Behandlingar
2595 kr - 3 x 60 Minuter
Acnebehandling - Rygg - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1-3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så att effekten blir uppskattad är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Kan min acne komma tillbaka?

Acne är genetiskt. Vilket innebär att man bara drabbas om man har anlag för det. Eftersom problemhy heller inte går att bota krävs det att man uppehåller med behandlingen konstant. Annars riskerar man att acnen kommer tillbaka. Att få bort acne är ingen quickfix utan kräver ständig underhållning med rätt produkter och en rutin som är anpassad efter dig och din hy. Boka en kostnadsfri hudkonsultation så hjälper vi dig att skräddarsy en behandlingsrutin anpassad efter din problemhy.

Vad kan jag göra för att bli av med min acne?

Oavsett hur många myter du hört om att acne påverkas av vad du äter och hur hygienisk du är, så stämmer ingenting av det. Acne är genetiskt vilket innebär att om du har anlag för det kommer du drabbas oavsett vad du äter, hur mycket du tvättar dig eller om du skippar alkohol helt och hållet. Det är därför viktigt att du skaffar dig en hudvårdsrutin anpassad efter din hy som hjälper dig att hålla din problemhy i schack. Boka en kostnadsfri hudkonsultation hos oss så hjälper vi dig att skräddarsy en rutin som hjälper dig att reducera och bli av med dina problem.

Vilken är den bästa behandlingen mot acne?

Receptet för att hålla din acne under kontroll är att genomgå en rekommenderad behandling i kombination med att använda en hudvårdsrutin som passar dig. Det är lätt att tro att endast acnebehandlingen kommer hjälpa, men sanningen är att det bara är det första steget mot en problemfri hy. Om man inte matar huden med rätt typ av produkter, som tillfredsställer de drabbade områdena, kommer acnen att komma tillbaka.

Behöver jag behandling om jag bara har några få finnar?

Problemhy går tyvärr inte att bota men däremot går den att behandla och hålla under kontroll. Så även om du bara ha ett fåtal finnar nu kan problemet åter bryta ut över tid och bli större än i nuläget. Därför är det viktigt att behandla, och att behandla rätt!

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1497 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1135 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (709 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm