Hydrafacial

För dig som vill fräscha upp, återfukta och boosta huden med lyster.

HydraFacial
Se Video
Se video

Hydrafacial-behandling

Med vår behandling Hydrafacial rengörs din hy på djupet och återfuktas rikligt. Allt för att din hy ska uppnå sin optimala lyster. Samtidigt som pormaskar dammsugs upp från huden slussas olika serum in i porerna för att mjuka och fräscha upp. Hydrafacial är den optimala kombinationen av båda rengöring och återhämtning för huden.

Resultatet av den kombinerade behandlingen blir en hy med lyster. Förändringen uppenbarar sig omedelbart och håller dessutom i sig länge efter behandlingstillfället. Att på djupet rengöra är optimalt för alla olika typer av hy men observera dock att den med aktiv problemhy uppmanas att behandla det problemet innan man genomgår en hydrafacial. Det för att resultatet ska bli så bra som det bara är möjligt.

Varför hydrafacial?
  • Fina linjer och rynkor behandlas
  • Hudens elasticitet och fasthet förbättras
  • Hudtonen blir jämnade och hudens lyster ökar
  • Fet och acnebenägen hy förbättras
  • Hudens fuktbalans återställs
HydraFacial
1595 kr - 40 Minuter
HydraFacial | Kur - 3x Behandlingar
3995 kr - 3 x 40 Minuter
HydraFacial | Kur - 5x Behandlingar
5995 kr - 5 x 40 Minuter

Dermabuilder serum - Boost & Glow

Vi erbjuder två olika sorter av hydrafacial. För dig med mogen hy används ett speciellt serum för att stärka upp huden inifrån. Serumet innehåller två aktiva peptider för att stimulera hudens proteiner. Proteinerna behövs för att huden ska behålla sin elasticitet och stadga. Serumet slussas ned i huden och bygger därifrån upp strukturen. Det hjälper till att ge ansiktet en effekt där rynkor och fina linjer fylls ut och reduceras.

HydraFacial - Boost & Glow
1995 kr - 40 Minuter
HydraFacial - Boost & Glow | Kur - 3x Behandlingar
4995 kr - 3 x 40 Minuter
HydraFacial - Boost & Glow | Kur - 5x Behandlingar
7995 kr - 5 x 40 Minuter

Glycal acid peel - Pormaskar

Vi erbjuder två olika sorter av hydrafacial. För dig med mycket problemhy likt pormaskar och finnar fokuserar man särskilt på att ta bort det som egentligen inte ska vara i huden. Sådana typer av problemhy bildas av att huden överproducerar talg. För att rengöra och reducera bort de pormaskar och finnar som uppstått använder vi oss av en starkare peeling. Den jobbar på djupet med hjälp av två syror för att aktivt och grundligt rengöra.

HydraFacial - Pormaskar
1995 kr - 40 Minuter
HydraFacial - Pormaskar | Kur - 3x Behandlingar
4995 kr - 3 x 40 Minuter
HydraFacial - Pormaskar | Kur - 5x Behandlingar
7995 kr - 5 x 40 Minuter

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hydrafacial ger resultat direkt men för att uppehålla effekterna som behandlingen ger behöver man behandlas regelbundet. Generellt rekommenderar vi var sjätte vecka.

Kan jag göra en hydrafacial oavsett vilken hudtyp jag har?

I regel spelar det ingen roll om du har till exempel fet, torr eller acnebenägen hy. Däremot rekommenderar vi alltid att man i de fall att man har aktiv problemhy ser till att behandla det först. Det, för att hydrafacial ska ge bästa möjliga effekt.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation