Microdermabrasion

Microdermabrasion reducerar döda hudceller och boostar produktionen av nya. Det leder till en friskare och mjukare hud med ökad lyster.

Microdermabrasion

Vad är microdermabrasion?

Genom att skrapa på det yttersta hudlagret slipas döda hudceller försiktigt bort för att ge plats för nya fräscha celler. På så vis återuppbyggs hudlagret och gör huden friskare, starkare och fräschare. Slipningen startar helt enkelt en egen läkningsprocess för huden.

Resultat

För att uppnå bästa möjliga microdermabrasion-resultat rekommenderas 5–10 behandlingar. Din personliga situation och hur din hy mår sedan innan påverkar slutresultatet. Vi rekommenderar alltid att du bokar in en kostnadsfri konsultation. På konsultationen undersöker en hudterapeut din hy. Sedan presenteras en skräddarsydd behandlingsplan, som utgår från din huds förutsättningar.

Microdermabrasion konsultation
Gratis - 20 minuter

Pris

Nedan har vi listat våra Microdermabrasion-behandlingar för olika områden. Där kan du enkelt se vad behandlingen du är intresserad av kostar. Notera att du kan boka in enstaka behandlingar eller kur-paket där 3 eller 5 behandlingar ingår.

Ansikte

Microdermabrasion - Ansikte
1495 kr - 30 minuter
Microdermabrasion - Ansikte | Kur - 3x Behandlingar
2995 kr - 3 x 30 minuter
Microdermabrasion - Ansikte | Kur - 5x Behandlingar
4495 kr - 5 x 30 minuter

Dekolletage

Microdermabrasion - Dekolletage
1995 kr - 30 minuter
Microdermabrasion - Dekolletage | Kur - 3x Behandlingar
3995 kr - 3 x 30 minuter
Microdermabrasion - Dekolletage | Kur - 5x Behandlingar
5995 kr - 5 x 30 minuter

Rygg

Microdermabrasion - Rygg
1995 kr - 30 minuter
Microdermabrasion - Rygg | Kur - 3x Behandlingar
3995 kr - 3 x 30 minuter
Microdermabrasion - Rygg | Kur - 5x Behandlingar
5995 kr - 5 x 30 minuter

Flera områden samtidigt

Microdermabrasion - 2x Områden
2495 kr - 40 minuter
Microdermabrasion - 2x Områden | Kur - 3x Behandlingar
5995 kr - 3 x 40 minuter
Microdermabrasion - 2x Områden | Kur - 5x Behandlingar
7995 kr - 5 x 40 minuter
Microdermabrasion - 3x Områden
2995 kr - 50 minuter
Microdermabrasion - 3x Områden | Kur - 3x Behandlingar
6995 kr - 3 x 50 minuter
Microdermabrasion - 3x Områden | Kur - 5x Behandlingar
9995 kr - 5 x 50 minuter

Frågor om vår microbrasion-behandling

Vad är microdermabrasion?

En behandling som genom att reducera döda hudceller hjälper huden att på traven återuppbygga dess stadga och elasticitet. Microdermabrasion slipar med hjälp av en sug på det yttersta hudlagret och sätter därmed igång hudens naturliga läkningsprocess.

Kan jag göra en microdermabrasion behandling oavsett vilken hudtyp jag har?

Alla kan genomgå en microdermabrasion behandling. Däremot rekommenderar vi alltid att behandla aktiv problemhy först. Om du till exempel lider av mycket acne eller rosacea är det alltid mer effektivt att ta itu med det problemet först.

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 5-10 gånger. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så att du uppnår önskad effekt, är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Gör en microbrasion-behandling ont?

Nej. Behandlingen gör inte ont men vi rekommenderar att man låter huden vila en vecka efteråt.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation