Vakuumsug mot Pormaskar

Vi suger ut pormaskarna med hjälp av vakuum.

Konsultation - Vakuumsug mot pormaskar
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Vakuumsug mot pormaskar
1195 kr - 60 minuter
HydraFacial
Se Video
Se video

Vakuumsugning av pormaskar

För dig med mycket problemhy såsom pormaskar och finnar fokuserar man särskilt på att ta bort tilltäpptheter med hjäpl av vakuumsug. Sådana typer av problemhy bildas av att huden överproducerar talg. För att rengöra och reducera bort de pormaskar och finnar som uppstått använder vi oss av en starkare peeling. Den jobbar på djupet med hjälp av två syror för att aktivt och grundligt rengöra.

Med vår behandling Hydrafacial rengörs din hy på djupet och återfuktas rikligt. Allt för att din hy ska uppnå sin optimala lyster. Samtidigt som pormaskar dammsugs upp från huden slussas olika serum in i porerna för att mjuka och fräscha upp. Hydrafacial är den optimala kombinationen av båda rengöring och återhämtning för huden.

Resultatet av den kombinerade behandlingen blir en hy med lyster. Förändringen uppenbarar sig omedelbart och håller dessutom i sig länge efter behandlingstillfället. Att på djupet rengöra är optimalt för alla olika typer av hy men observera dock att den med aktiv problemhy uppmanas att behandla det problemet innan man genomgår en hydrafacial. Det för att resultatet ska bli så bra som det bara är möjligt.

HydraFacial - Vakuumsug mot pormaskar
1195 kr - 40 Minuter
HydraFacial - Vakuumsug mot pormaskar | Kur - 3x Behandlingar
2995 kr - 3 x 40 Minuter
HydraFacial - Vakuumsug mot pormaskar | Kur - 5x Behandlingar
4595 kr - 5 x 40 Minuter

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hydrafacial ger resultat direkt men för att uppehålla effekterna som behandlingen ger behöver man behandlas regelbundet. Generellt rekommenderar vi var sjätte vecka.

Kan jag göra en hydrafacial oavsett vilken hudtyp jag har?

I regel spelar det ingen roll om du har till exempel fet, torr eller acnebenägen hy. Däremot rekommenderar vi alltid att man i de fall att man har aktiv problemhy ser till att behandla det först. Det, för att hydrafacial ska ge bästa möjliga effekt.

Välj Klinik

Ta bort pormaskar i 3 steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks din pormaskar. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Pormaskar
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad portömning

Vi rengör huden grundligt och tömmer porerna. Detta är viktigt att få bort inflammationerna som fräter på huden och orsakar acneärr i form av gropar och fläckar.

Behandling - Pormaskar
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med dina pormaskar tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Pormaskar
1595 kr - Paket

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation