Chat with us, powered by LiveChat

IPL pigmentfläckar

En behandling för dig som har problem med och vill ta bort pigmentfläckar, solskadad hy eller åldersfläckar

IPL Pigmentfläckar

Behandla pigmentfläckar

Hormoner, solskador och ålder är vanliga orsaker när det kommer till pigmentfläckar. Det drabbar nästan alla som passerat åldern 40. De är ofarliga, men det är vanligt att man stör sig på dem. Vi använder oss av en IPL behandling för att reducera och få bort pigmentfläckar. IPL står för intensivt pulserande ljus och är ett modernt hjälpmedel som enkelt och säkert utan strålning tar bort pigmentfläckar och åldersfläckar i ansiktet och på andra delar av kroppen med hjälp av värme. Resultatet ligger vanligtvis mellan 70-100% reducering.

Det är viktigt att du bokar en konsultation hos oss innan du genomgår en behandling så vi kan bedöma vad som är lämpligt för just din hy. Den är såklart kostnadsfri.

IPL konsultation
Gratis - 20 Minuter

Hur många behandlingar behöver man göra?

Visionen är att se en förbättring redan efter en behandling både när det kommer till stora och små pigmentfläckar. Däremot kan det behövas en eller två behandlingar till för att fläckarna helt ska försvinna från huden. Det är individuellt och beror på den enskilda fläcken. Det och dina andra frågor får du svar på vid den kostnadsfria IPL konsultationen. Då skapas en behandlingsplan för att du så effektivt som möjligt ska bli av med dina pigmentfläckar.

IPL behandlingar

Tänk på att du måste undvika att sola en månad innan och en månad efter en IPL behandling.

IPL konsultation
Gratis - 20 Minuter
1st pigmentfläck
550 kr - 20 Minuter
Ansikte
1990 kr - 60 Minuter
Panna
1300 kr - 20 Minuter
Händer
800 kr - 20 Minuter
Kinder
990 kr - 40 Minuter
Haka
600 kr - 20 Minuter
Haka & Kinder
1300 kr - 50 Minuter
Haka & överläpp
1300 kr - 50 Minuter

Vanliga frågor

Vad är IPL?

IPL, intensivt pulserande ljus, är en behandling som ger resultatet av en friskare, fräschare hud med jämnare ton. Man "skjuter" varma ljusimpulser över området som ska behandlas. Det är inte samma sak som laser och skadar inte huden.

När kan man göra IPL?

Man skall undvika att göra en IPL under sommaren eftersom man måste undvika att sola en månad innan och en månad efter behandlingen. Annars finns det risk för att drabbas av pigmentfläckar igen. Vi på Acnespecialisten utför därför inte IPL under sommaren.

Kan IPL skada huden?

Behandlingen i sig är inte skadling så länge man följer instruktioner och gör det man rekommenderas är det ingen fara. Däremot ska man inte göra IPL behandlingar under sommaren. Exponeras området för sol en månad innan eller en månad efter en IPL behandling kan man drabbas av pigmentfläckar igen.

Kommer mina pigmentfläckar försvinna helt?

Ja, i regel försvinner de helt. Däremot kan det behövas olika många behandlingar beroende på hur omfattande ditt problem är. Boka en kostnadsfri hudkonsultation hos oss så hjälper vi dig att identifiera problemet och vilken typ av behandling som är den mest effektiva för just dig.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1443 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1101 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (678 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm