Atrofiska ärr

Atrofiska ärr kallas även för acneärr i form av gropar. När huden utsätts för obehandlad acne under längre tid orsakas ärr i form av gropar i huden. De inflammerade finnarna fräter på huden och skadar hudens struktur, vilket resulterar i att det yttre hudlagret sjunker in och bildar en grop i huden. Hos oss på AcneSpecialisten kan du behandla detta.

Konsultation - Microneedling mot atrofiska ärr
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Microneedling mot atrofiska ärr
2395 kr - 50 minuter
Konsultation - Laser mot atrofiska ärr
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Laser mot atrofiska ärr
3495 kr - 60 Minuter
Atrofiska ärr-behandling

Groparna kommer inte försvinna av sig själva men med hjälp av vår Atrofiska ärr-behandling via microneedling kan vi skapa en kontrollerad skada i huden. Behandlingen gör så att huden läker ihop på ett nytt och förbättrat sätt. När du kommer på en kostnadsfri konsultation hos oss tar vi fram en skräddarsydd behandlingsplan för just din hy. Dessutom går vi igenom vilka resultat du kan förvänta dig och hur du kan hålla atrofiska ärr borta på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation