Chat with us, powered by LiveChat

CryoPen

Cryopen är ett alternativ för dig som vill ta bort leverfläckar, födelsemärken, skintags, fibrom, fettknölar, hemangiom och pigmentfläckar. Hos oss på Acnespecialisten kan du boka en kostnadsfri konsultation och göra CryoPen-behandlingar.

CryoPen

Vad är CryoPen?

CryoPen är ett verktyg som på under 20 sekunder fryser bort godartade hudförändringar. Kryo betyder frysning och är en populär metod världen över. Behandlingen ger snabba resultat, är snäll mot huden och kan reducera många olika typer av hudförändringar.

Med cryopen kan vi behandla:
 • Leverfläckar
 • Hudflikar
 • Fibrom
 • Hemangioma, jordgubbsmärke
 • Pigmentfläckar
 • Seborroisk Keratos

Observera att vi endast har möjlighet att behandla godartade hudförändringar. Är du osäker på om din hudåkomma är farlig eller inte ska du ta kontakt med en läkare först och få den undersökt. Är den ofarlig rekommenderar vi att boka vår kostnadsfria CryoPen-konsultation där du och din personliga hudterapeut lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan.

CryoPen Konsultation
Gratis - 20 Minuter

Behandlingar

Vid enstaka hudförändringar brukar 1–3 behandlingar räcka. Vi erbjuder olika paket beroende på hur många du vill behandla. Vi behandlar inte intima områden.

CryoPen - 1st
995 kr - 20 Minuter
CryoPen - 2-3st
1595 kr - 20 Minuter
CryoPen - 4-6st
1995 kr - 20 Minuter
CryoPen - 7-10st
2595 kr - 30 Minuter
CryoPen - 20st
4995 kr - 70 Minuter
CryoPen - 50st
9995 kr - 70 Minuter
CryoPen - Återbesök
Från 250 kr - 20 Minuter

Efter en CryoPen-behandling

När du gjort en CryoPen-behandling uppstår en svullnad vid det behandlade området. Det kan beskrivas lite som ett myggbett ungefär. Den brukar normalt vara i 15–20 minuter och klia lite, för att sedan bli lite mörkare och utvecklas till en skorpa. Det är viktigt att inte pilla på den eftersom det kan leda till ärrbildning! Beroende på hur stort området och hudförändringen är kan ytterligare behandling behövas. Den nya huden som uppstår är normalt ljusare än omkringliggande vävnad och risk för hypo/hyperpigmenteringar och ärr finns.

Kontraindikationer - undvik CryoPen vid:
 • Hudcancer, oavsett om du har eller har haft
 • Överkänslig hud
 • Hudsjukdomar
 • Keloidbenägen hud
 • Graviditet
 • Amning

Resultat

Ditt CryoPen-resultat beror på hudförändringens storlek och omfattning samt hur många behandlingar du gör. Det brukar räcka med 1–3 behandlingar. Cryopen är unikt på det sätt att du endast betalar från 250 till 950 kronor per återbesök. Återbesök för 1-6 kostar 250kr, 7-10 kostar 500kr, 20st kostar 500kr och 50 kostar 950kr. Det valda paketet gäller på flera behandlingar, tills dess att din hudförändring är färdigbehandlad. Vi erbjuder därför flera olika paket i vår prislista. Din personliga hudterapeut kommer guida dig i hur många behandlingar just du kan komma att behöva.

Vanliga frågor

Hur vet jag om min hudförändring är godartad?

Vi på AcneSpecialisten har tyvärr inte möjlighet att undersöka hudförändringar. Vi behandlar enbart godartade. Är du osäker på om din hudförändring är godartad rekommenderar vi att du först ser till att få den bedömd av en läkare.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation