Djuprengöring

En behandling för dig som vill ta bort pormaskar eller balansera hudens talgproduktion genom att rengöra porerna. Behandlingen består av en djupgående portömning som öppnar upp, rensar och återfuktar porerna.

Konsultation - Djuprengöring
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Djuprengöring
995 kr - 60 minuter
Portömning
Se Video
Se video

Djuprengöring mot pormaskar

En porrengöring används för att både rengöra porer på djupet och att tömma porerna. Den är effektiv för att få bort pormaskar och andra ovälkomna gäster i ansiktet, på ryggen och på bröstet.

Behandlingen börjar med att vi ordentligt rengör med hjälp av en peelingtvätt. Metoden hjälper till att få bort döda hudceller och att öppna upp porerna så att de blir mottagliga för behandlingen. Vi använder sedan en så kallad Vapozon för att ånga upp huden och genomföra en grundlig portömning. I vissa falla behöver vi öppna dem lite ytterligare med hjälp av en lansett.

Därefter rengör vi med en ansiktstvätt som dödar bakterier, och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas med en fuktgivande dagkräm.

Ansikte

Djuprengöring - Ansikte
995 kr - 60 minuter
Djuprengöring - Ansikte | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Djuprengöring - Ansikte | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Bröst

Djuprengöring - Bröst
995 kr - 60 minuter
Djuprengöring - Bröst | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Djuprengöring - Bröst | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Rygg

Djuprengöring - Rygg
995 kr - 60 minuter
Djuprengöring - Rygg | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Djuprengöring - Rygg | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Frågor om vår behandling mot pormaskar

Hur får man bort pormaskar?

Genom att behandlas med en porrengöring rensas dina porer och töms på sitt överflödiga innehåll. På så vis återställs balansen och i kombination av behandlingen och rätt hudvårdsprodukter kan du förvänta dig att både bli av med dina pormaskar och att hudens naturliga balans återställs.

Fungerar vår behandling mot pormaskar på både svarta & vita pormaskar?

Ja. Porrengöring är i huvudsak behandlande mot svarta och vita pormaskar men kan även vara bra mot andra problem. Eftersom det är i porerna många problem uppstår, som finnar till exempel, kan det i flera fall vara effektivt med en grundlig rengöring.

Kommer mina pormaskar försvinna helt efter behandlingen?

Problemhy går tyvärr inte att bota. Men genom att behandla rätt och att använda sig av hudvårdsprodukter anpassade efter sitt specifika hudproblem, kan man hålla huden i schack och på sikt se till att man blir kvitt problemet.

Hur lång tid tar det att få bort pormaskar?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt. Men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1-3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med den hudvårdsrutin du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så, är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Är vita pormaskar samma sak som milier?

Nej, det enda som möjligtvis är samma är färgen. Milier är inkapslade keratincystor. De saknar helt och hållet poröppning och går därför inte att klämma på samma sätt som en pormask.

Välj Klinik

Ta bort pormaskar i 3 steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks din pormaskar. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Pormaskar
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad portömning

Vi rengör huden grundligt och tömmer porerna. Detta är viktigt att få bort inflammationerna som fräter på huden och orsakar acneärr i form av gropar och fläckar.

Behandling - Pormaskar
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med dina pormaskar tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Pormaskar
1595 kr - Paket

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation