Chat with us, powered by LiveChat

Porrengöring

En behandling för dig som vill ta bort pormaskar eller balansera hudens talgproduktion genom att rengöra porerna. Behandlingen består av en djupgående portömning som öppnar upp, rensar och återfuktar porerna.

Porrengöring
Se Video
Se video

Rengöra porer på djupet

En porrengöring används för att både rengöra porer på djupet och att tömma porerna. Den är effektiv för att få bort pormaskar och andra ovälkomna gäster i ansiktet, på ryggen och på bröstet.

Behandlingen börjar med att vi ordentligt rengör med hjälp av en peelingtvätt. Metoden hjälper till att få bort döda hudceller och att öppna upp porerna så att de blir mottagliga för behandlingen. Vi använder sedan en så kallad Vapozon för att ånga upp huden och genomföra en grundlig portömning. I vissa falla behöver vi öppna dem lite ytterligare med hjälp av en lansett.

Därefter rengör vi med en ansiktstvätt som dödar bakterier, och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas med en fuktgivande dagkräm.

Ansikte

Porrengöring - Ansikte
995 kr - 60 minuter
Porrengöring - Ansikte | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Porrengöring - Ansikte | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Bröst

Porrengöring - Bröst
995 kr - 60 minuter
Porrengöring - Bröst | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Porrengöring - Bröst | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Rygg

Porrengöring - Rygg
995 kr - 60 minuter
Porrengöring - Rygg | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Porrengöring - Rygg | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Vanliga frågor

Hur får man bort pormaskar?

Genom djupgående porrengöring rensas dina porer och töms på smuts och fetter. På så vis återställs balansen. Med behandlingen i kombination med rätt hudvårdsprodukter kan du förvänta dig att både bli av med dina pormaskar och att hudens naturliga balans återställs.

Fungerar porrengöring på både svarta och vita pormaskar?

Ja. Porrengöring behandlar i huvudsak svarta och vita pormaskar, men kan vara bra mot andra problem också. Eftersom många problem uppstår i porerna – till exempel finnar – kan det i många fall vara effektivt med en grundlig rengöring av porerna.

Kommer mina pormaskar försvinna helt efter behandlingen?

Problemhy går tyvärr inte att bota men genom att behandla rätt och att använda sig av hudvårdsprodukter anpassade efter sitt specifika hudproblem, kan man hålla huden i schack och på sikt se till att man blir kvitt problemet.

Hur lång tid tar det att få resultat?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1–3 veckor. Behandlingen gör inte nytta ensam, och det är lika viktigt att du använder de produkter du rekommenderas. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Om du inte upplever en förbättring är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Är vita pormaskar samma sak som milier?

Nej, det enda de har gemensamt är färgen. Milier är inkapslade keratincystor. De saknar poröppning och går därför inte att klämma på samma sätt som en pormask.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation