Ärr från finnar

Kan också beskrivas som Postinflammatorisk Hyperpigmentering (fläckar), Atrofiska Ärr (gropar) och acneärr. Här förklarar vi vad som identifierar ärr från finnar, varför problemet uppstår och hur vi kan hjälpa dig att behandla det.

Konsultation - Ärr från finnar
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Ärr från finnar
2395 kr - 50 minuter

Vad är ärr från finnar?

Inflammerade finnar fräter på huden vilket orsakar skador i vävnaden. Detta orsakar först fläckar, även kallat postinflammatorisk hyperpigmentering. Om problemet fortgår under en längre tid börjar huden urholkas vilket orsakar gropar i huden, även kallat atrofiska ärr. Vi kan hjälpa dig att behandla ärren som finnarna orsakar, men kan även hjälpa dig att behandla finnarna för att motverka att ärren uppstår.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation