Chat with us, powered by LiveChat

Postinflammatorisk hyperpigmentering

Postinflammatorisk hyperpigmentering kallas i dagligt tal för acneärr i form av fläckar och kan uppstå efter att acne skadat huden över tid. Orsaken är att inflammerade finnar fräter på cellväggarna i porerna, vilket skadar vävnaden. Fläckarna bleks sedan med tiden och det är en process som våra acne-behandlingar kan hjälpa till att påskynda.

Konsultation - Microneedling mot acneärr fläckar
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Microneedling mot acneärr fläckar
2595 kr - 50 minuter
Konsultation - Laser mot acneärr fläckar
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Laser mot acneärr fläckar
4595 kr - 60 Minuter

Behandla postinflammatorisk hyperpigmentering

Acneärr i form av fläckar är den vanligaste typen av ärrbildning efter acne. Vi på Acnespecialisten erbjuder en kostnadsfri konsultation och behandlingar för dig som vill bli av med postinflammatorisk hyperpigmentering snabbare. På den kostnadsfria konsultationen tar vi fram en skräddarsydd behandlingsplan och går igenom vilka resultat du kan förvänta dig.

En annan typ av acneärr

Atrofiska Ärr (Gropar)

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation