Inflammerad acne

Inflammerad acne, som även kallas även för pustel, skadar huden och kan skapa ärrbildning. Acnen består av en kombination av döda hudceller, talg och bakterier. När bakterierna konsumerar hudcellerna och talget skapas en aggressiv fettsyra som fräter på porernas cellväggar. Huden försvarar sig genom att skapa en inflammation i huden.

Konsultation - Inflammerad acne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Inflammerad acne
995 kr - 60 minuter

Behandla inflammerad acne

Hos oss på Acnespecialisten börjar du med en kostnadsfri konsultation. På konsultationen tar vi reda på vilken problemhy du har och rekommenderar en effektiv behandling mot dina problem. Vi tar även fram en skräddarsydd hudvårdsrutin. Eftersom inflammerad acne kan resultera i allvarliga skador på huden är det viktigt att hålla i rutinen på daglig basis, för att hålla problemen borta på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation