Chat with us, powered by LiveChat

Våra Acne Resultat

Här har vi samlat några av våra kunders bilder på acne. Den första bilden till vänster visar hur acnen såg ut vid första besöket då före-bilderna togs. Den andra bilden har tagits 2-3 veckor efter den första behandlingen och redan här kan man se att finnarna har reducerats. Den tredje bilden visar hur hyn ser ut efter ytterligare några veckor, då skillnaden blivit markant och Acnespecialistens behandling tydligt har gjort resultat.


svår acne i ansiktet före och efter bilder
acne i ansiktet kund före och efter bilder
före och efter bilder acne på huden
acne före och efterbilder
svår acne hudproblem före och efter bilder
acne kund före och efter bilder
före och efter bilder acne ryggen
acne kund före och efter bilder
acne kund före och efter bilder
acne kund före och efter bilder
acne kund före och efter bilder
acne kund före och efter bild
acne kund före och efter bild

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1497 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1135 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (709 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm