Stress-acne

Stress-acne gör sig påmind under hektiska perioder med hög belastning för personer som är benägna att drabbas av problemet. Vid stress utsätts kroppen för stora påfrestningar, vilket även påverkar huden. Hos oss på Acnespecialisten kan du behandla detta. Vi rekommenderar alltid att starta med en kostnadsfri konsultation.

Konsultation - Stress-acne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Stress-acne
995 kr - 60 minuter

Behandla stress-acne

Med hjälp av en effektiv behandlingsplan kan du bekämpa stress-acne, även innan den uppstår. När du kommer till oss på en kostnadsfri konsultation identifierar vi vilken problemhy du har och rekommenderar en effektiv behandling. Vi tar också fram en anpassad hudvårdsrutin för din hy som håller problemen borta även på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation