Acne på ryggen

Acne på ryggen består oftast av inflammerade finnar och inkapslingar. Vi på Acnespecialisten erbjuder en effektiv behandling mot just detta. På vår kostnadsfria konsultation tar vi fram en skräddarsydd behandlingsplan som utgår från dina problem.

Konsultation - Acne på ryggen
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Acne på ryggen
995 kr - 60 minuter

Behandla acne på rygg och axlar

Hos oss på Acnespecialisten tar du del av en väl beprövad metod mot acne på rygg och axlar (även kallat backne). Under konsultationen kommer vi fram till vilken problemhy du har och vilken behandling som skulle vara effektivast mot dina problem. Sedan kombinerar vi behandlingen med att ta fram en personlig hudvårdsrutin som håller acne på ryggen borta även på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation