Cystisk Acne

Cystisk acne kallas också för nodulocystisk acne. I vardagligt tal går den även under benämningen "innåtfinne" då de inte täpps på ytan, utan uppstår på grund av en inflammation inne i huden. Detta är en av allvarligaste formerna av acne då risken är stor för ärrbildning. Den visar sig som knölar och bulor i huden.

Konsultation - Cystisk Acne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Cystisk Acne
995 kr - 60 minuter

Behandla cystisk acne

För att behandla cystisk acne måste en extraktion genomföras där en hudterapeut sticker hål på huden och tömmer inflammationen. Det kan du självfallet göra hos oss på Acnespecialisten. Vi rekommenderar alltid att starta med en kostnadsfri konsultation. Där tar vi fram en skräddarsydd behandlingsplan som utgår från dina besvär och går igenom vilka resultat du kan förvänta dig.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation