Mallorca-acne

Mallorca-acne beskriver fenomenet när acne uppstår under semestern. För många blir huden värre under semesterperioden. Sol och saltvatten utsätter huden för stora påfrestningar, men förändrade rutiner och stress kan också vara bidragande orsaker till att acnen blossar upp. Hos oss på Acnespecialisten kan du behandla problemet.

Konsultation - Mallorca-acne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Mallorca-acne
995 kr - 60 minuter

Behandla Mallorca-acne

Vi på Acnespecialisten hjälper dig att behandla Mallorca-acne på ett effektivt sätt. Hos oss startar du med en kostnadsfri konsultation där vi kollar närmare på din hy och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan. Vi rekommenderar en lämplig behandling och hudvårdsrutin utifrån din hudtyp. Sedan är det upp till dig att dagligen använda den hudvårdsrutin du fått av oss för att hålla borta problemen borta på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation