Chat with us, powered by LiveChat

Milierbehandling

En behandling för dig som vill ta bort milier runt ögonen eller vid andra delar av ansiktet

Milierbehandling

Milierbehandling

Vid en behandling för att ta bort milier fokuserar man på att extrahera dem. Det vill säga att klämma ut allt innehåll. Det kan man däremot inte göra själv. Milier saknar poröppning och måste därför öppnas med ett särskilt instrument som kallas för lancett. Börjar man klämma på dem själv riskerar man att förvärra problemet och orsaka ärr.

Vi startar behandlingen med en peeling vars uppgift är att rengöra huden på djupet. Därefter ångas ansiktet upp med en vapozon så att milierna kan öppnas upp och tömmas. Avslutningsvis dämpar vi rodnad och svullnad med en lermask och smörjer in ansiktet med en fuktgivande dagkräm. Milier som en gång tagits bort kan inte komma tillbaka. Däremot kan problemet återkomma på andra ställen och då får man tömma dem återigen. Därför kommer din personliga hudterapeut tillsammans med dig att se över din hudvårdsrutin och skräddarsy den med produkter som kan förhindra att din problemhy återkommer.

Paketpriser:
  • 3 Tillfällen - 2495 kr (832 kr per besök)
  • 5 Tillfällen - 3995 kr (799 kr per besök)
Milierbehandling
995 kr - 60 Minuter
Milierbehandling - Paket 3 Behandlingar
2495 kr - 3 x 60 Minuter
Milierbehandling - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Vanliga frågor

Är milier samma sak som vita pormaskar?

Nej, det enda som möjligtvis är samma är färgen. Milier är inkapslade keratincystor. De saknar helt och hållet poröppning och går därför inte att klämma på samma sätt som en pormask.

Hur många behandlingar behövs?

När man tar bort milier så tar man bort dem direkt. Behandlingen går till så att hudterapeuten öppnar upp keratincystorna och klämmer ut allt innehåll. Skulle det sedan komma fler milier får man göra en behandling på nytt.

Kan mitt problem komma tillbaka trots behandling?

Milier är genetiskt, vilket betyder att man inte kan drabbas om man inte har anlag för det. Därför finns det alltid risk att dina milier kan komma tillbaka. Men det går att undvika. För att förebygga uppkomsten av milier, bör du se över dina hudvårdsprodukter. Boka en kostnadsfri hudkonsultation hos oss så hjälper vi dig att identifiera ditt problem, rekommendera rätt behandling och skräddarsy en hudvårdsrutin som kommer hjälpa dig få bukt på problemet.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1443 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1101 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (678 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm