Milier – Behandling

En effektiv behandling för dig som vill behandla milier runt ögonen eller i andra delar av ansiktet. Boka tid hos AcneSpecialisten för att ta bort milier i Stockholm idag.

Milierbehandling

Milier-behandling

Vid en behandling för att ta bort milier fokuserar man på att extrahera dem – att klämma ut allt innehåll. Detta är inget man kan göra själv. Eftersom milier saknar poröppning måste de öppnas med ett särskilt instrument som kallas för lansett. Börjar man klämma på dem själv riskerar man att förvärra problemet och orsaka ärr.

Vi startar vår borttagning av milier med en peeling vars uppgift är att rengöra huden på djupet. Därefter ångas ansiktet upp med en vapozon så att milierna kan öppnas upp och tömmas. Avslutningsvis dämpar vi rodnad och svullnad med en lermask och smörjer in ansiktet med en fuktgivande dagkräm.

Permanent borttagning

Milier som en gång tagits bort kan inte komma tillbaka. Däremot kan problemet återkomma på andra ställen om du har anlag för det, vilket kräver ytterligare behandling. Därför kommer din personliga hudterapeut tillsammans med dig att se över din hudvårdsrutin och skräddarsy den med produkter som kan förhindra att din problemhy återkommer.

Milierbehandling
995 kr - 60 minuter
Milierbehandling | Kur - 3 behandlingar
2595 kr - 3 x 60 minuter (865 kr per behandling)
Milierbehandling | Kur - 5 behandlingar
3995 kr - 5 x 60 minuter (799 kr per behandling)

Vanliga frågor

Är milier samma sak som vita pormaskar?

Nej, det enda som möjligtvis är samma är färgen. Milier är inkapslade keratincystor. De saknar helt poröppning och går därför inte att klämma på samma sätt som en pormask. För att ta bort milier krävs en särskild behandling.

Hur många behandlingar behövs för att ta bort milier?

Vid behandling tar man bort milier direkt. Behandlingen går till så att hudterapeuten öppnar upp keratincystorna och klämmer ut allt innehåll. Skulle det sedan komma fler milier får man göra en behandling på nytt.

Kan mitt problem komma tillbaka trots behandling?

Milier är ärftliga, vilket betyder att man inte kan drabbas om man inte har anlag för det. Har du anlagen finns det alltid risk att dina milier kan komma tillbaka. Men det går att undvika. För att förebygga uppkomsten av milier, bör du se över dina hudvårdsprodukter. Boka en kostnadsfri hudkonsultation hos oss så hjälper vi dig att identifiera ditt problem, rekommendera rätt behandling och skräddarsy en hudvårdsrutin som kommer hjälpa dig få bukt på problemet.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation