Chat with us, powered by LiveChat

Permanent hårborttagning

En behandling för dig som effektivt och smärtfritt vill ta bort oönskad hårväxt med laser.

Infuzion

Det senaste inom permanent hårborttagning

Soprano Ice Platinum är både den senaste och mest uppdaterade versionen av permanent hårborttagning. Den klarar av att behandla alla typer av hudfärger samt både ljusa, mörka, tunna och grova strån. Soprano Ice lasrar bort håret permanent.

Att ta bort oönskad hårväxt kan vara en process som både är smärtsam, tidskrävande och svår att få perfekt. Men med Soprano Ice Platinum blir resultatet precis som du har tänkt dig: håret försvinner! Metoden och versionen är utsedd till en av världens bästa och är den enda i sin kategori som är i princip smärtfri.

Tack vare att lasern arbetar med håret i tre olika nivåer kommer man åt hela strået och undviker att missa de djupare delarna. Behandlingen har ingen återhämtningstid och är lämplig för alla områden på kroppen. Laserbehandlingen kan utföras på alla ställen på kroppen: allt ifrån benen till armhålorna till bikinilinjen. Vi behandlar alla de vanligaste nyanserna av hårstrån. Observera dock att vi inte behandlar gråa, blonda eller röda hårstrån.

Unik 3 i 1 metod

De tre olika våglängderna bildar tillsammans den ideala bilden av permanent hårborttagning på kroppens samtliga områden. Den förutsätter att alla typer av hårstrån och hudfärger kan behandlas.

Våglängd Alexandrit 755FM

Våglängden har en hög energiabsorption vilket gör behandlingen idealisk för alla typer av strån. Även de som vanligtvis brukar vara svåra att behandla. Lasern penetrerar på ytan vilket tvingar våglängden att behandla utbuktningen på hårsäcken och inåtväxande strån. Den underlättar arbetet vid mindre områden, till exempel ögonbryn och överläpp, och förutsätter ett lika fint resultat oavsett var på kroppen man vill behandla.

Våglängd Speed 810NM

Våglängden Speed tillåter metoden att gå på med djup penetrering av hårsäcken - både med hög fart och med flertalet repetioner. Behandlingen är effektiv på så vis att den arbetar med områden upp emot 2 cm i taget och är därför idealisk mot större områden så som ben och armar.

Våglängd YAG1064NM

Den tredje våglängden riktar in sig på att vara maximalt djupgående och därför ramar den in och behandlar hårpapillen och hårpulpan. Den behandlar också djupt inbäddat hår i hårbottnen, armhålorna och på de intima områdena. Våglängden genererar en högre temperatur vilket leder till att hela borttagningsprocessen blir så effektiv som möjligt.

Permanent hårbottagning konsultation

Innan vi startar behandlingen vill vi rådgiva dig till att genomgå vår kostnadsfria konsultation. Det är för att försäkra oss om att du har all den information du behöver samt är medveten om hur du ska bete dig och vad du ska tänka på efter behandlingen.

Permanent hårbottagning konsultation
Gratis - 20 Minuter

Ansikte

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation.

Ansikte
995 kr - 30 Minuter
Kinder
695 kr - 20 Minuter
Överläpp
595 kr - 20 Minuter
Haka
595 kr - 20 Minuter
Överläpp & haka
895 kr - 30 Minuter

Kropp

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation.

Nacke
695 kr - 30 Minuter
Axlar
995 kr - 30 Minuter
Armhålor
995 kr - 30 Minuter
Mage
995 kr - 30 Minuter
Mage
995 kr - 30 Minuter
Rygg
1995 kr - 40 Minuter
Svank
995 kr - 30 Minuter
Armar - Halva
995 kr - 30 Minuter
Armar - Hela
1495 kr - 40 Minuter
Händer & Fingrar
995 kr - 40 Minuter

Intim

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation. Våra intimbehandlingar är endast tillgängliga för kvinnor.

Bikinilinje
695 kr - 30 Minuter
String
795 kr - 30 Minuter
Brasiliansk
995 kr - 30 Minuter
Rumpa
995 kr - 30 Minuter
Brasiliansk & rumpa
1495 kr - 40 Minuter

Ben

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation

Halva ben
1495 kr - 40 Minuter
Hela ben
1995 kr - 60 Minuter
Fötter & Tår
995 kr - 30 Minuter

Inför behandling

Området som ska behandlas måste rakas hemma dagen innan behandlingen. Ingen brun utan sol får användas 1 vecka innan behandlingen.

Vanliga frågor

Kan behandlingen göra ont?

Nej. Soprano Ice Platinum är det absolut senaste inom permanent hårborttagning och med hjälp av laser tar den både effektivt och smärtfritt bort håret på det valda området.

Hur många behandlingar behövs?

Det beror lite på område och den individuella hårväxten. Vi rekommenderar generellt ungefär 5-12 behandlingar.

Kan håret komma tillbaka?

De hårstrån och områden som behandlas med Soprano Ice Platinum kommer i regel inte tillbaka. Däremot kan man inte garantera att det aldrig kommer dyka upp hår på samma område igen eftersom vissa strån tenderar att bli grövre, eller fler, med åren. De kan triggas av tillexempel hormoner som vid en graviditet.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation