Chat with us, powered by LiveChat

Tonårsacne

Tonårsacne visar sig i tonåren genom finnar, inkapslingar, pormaskar och oljig hy. Det är en av de mest kända formerna av acne, mycket på grund av dess karaktäristiska utveckling under tonåren. Hos oss på AcneSpecialisten kan du behandla problemet.

Konsultation - Tonårsacne
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Tonårsacne
995 kr - 60 minuter

Vad är tonårsacne?

Det är viktigt att behandla tonårsacne för att undvika ärrbildning och skador på huden. När du kommer till oss på en kostnadsfri hudkonsultation tar vi reda på vilken behandling som skulle vara effektivast mot dina problem. Du blir även tilldelad en skräddarsydd hudvårdsrutin av en hudspecialist, som hjälper till att motverka problemen på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation