Pormasks resultat i bilder

Här har vi samlat resultaten från våra kunder som haft problem med pormaskar. Bild nummer 1 tas under behandlingen, porrengöring. Efter 2 till 3 veckor togs bild nummer 2 och här ser man en markant förbättring av huden med mycket färre pormaskar. Man ser att huden är på väg att uppnå balans. Den tredje bilden togs efter 5 till 8 veckor och visar på hur behandlingen fortsätter att förbättra huden.


pormaskar i ansiktet före och efter bilder
svarta pormaskar före och efter bilder
vita pormaskar före och efter bilder
pormaskar på kinderna
pormaskar i ansiktet

Ta bort pormaskar i 3 steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks din pormaskar. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en behandlngsplan åt dig.

Konsultation - Pormaskar
Gratis - 20 Minuter
Steg 2

Anpassad portömning

Vi rengör huden grundligt och tömmer porerna. Detta är viktigt att få bort inflammationerna som fräter på huden och orsakar acneärr i form av gropar och fläckar.

Behandling - Pormaskar
995 kr - 60 minuter
Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

För att bli av med dina pormaskar tar din hudterapeut fram en skräddarsydd hudvårdsrutin anpassad för just din hy. Det är viktigt att behandla & balansera huden dagligen.

Produkter - Pormaskar
1595 kr - Paket
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation