Acne i ansiktet

Acne i ansiktet är vanligt förekommande på kinderna, i pannan, på näsan, runt käklinjen eller på hakan. Hos oss på Acnespecialisten behandlar du problemet effektivt – oavsett var på kroppen det uppstår. Vi rekommenderar att börja med vår kostnadsfria konsultation.

Konsultation - Acne i ansiktet
Gratis - 20 minuter
Behandling - Acne i ansiktet
995 kr - 60 minuter

Vad är acne i ansiktet?

Acne i ansiktet är en kombination av flera olika symtom såsom inflammerade finnar, pormaskar och oljig hy. Problemen förekommer oftast i ansiktet men kan även uppstå på andra delar av kroppen. Acnen kan dyka upp i längre perioder men även vid enstaka tillfällen.

Områden vi behandlar

Vi behandlar alla typer av acne, oavsett om du har någon enstaka finne eller om du har grova problem med acne i ansiktet. Exempel på områden vi behandlar är:

  • Acne i pannan
  • Acne på hakan
  • Acne på käklinjen
  • Acne på kinderna
  • Acne på näsan
  • Maskne

På den inledande konsultationen tar vi reda på vilken problemhy du har och vilka åtgärder som på bästa sätt kan hjälpa dig. Nästa steg är att utföra en skräddarsydd behandling och ta fram en passande hudvårdsrutin för just din hudtyp.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation