Acne Vulgaris

Acne vulgaris är den fackmässiga termen för acne, som i vardagligt tal ofta går under benämningen finnar. Problemet gör sig bland annat påmint genom just finnar och pormaskar. Olika typer av acne behandlar du effektivt hos oss på Acnespecialisten.

Konsultation - Acne Vulgaris
Gratis - 20 Minuter
Behandling - Acne Vulgaris
995 kr - 60 minuter

Behandla acne vulgaris

När du behandlar acne vulgaris hos oss på Acnespecialisten rekommenderar vi alltid att börja med vår kostnadsfria konsultation. Där tar vi reda på vilken problemhy du har och vilken behandling som skulle vara effektivast mot dina problem. Vi tar även fram en personlig hudvårdsrutin som är anpassad efter din hy. Efter behandlingen använder du din anpassade hudvårdsrutin dagligen, vilket hjälper till att motverka din acne vulgaris.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation