Acne på bröstet

Acne på bröstet består av inflammerade finnar, inkapslingar och pormaskar. Hos oss på Acnespecialisten behandlar du problemet på ett effektivt sätt. Vi rekommenderar alltid att du börjar med vår kostnadsfria konsultation.

Konsultation - Acne på bröstet
Gratis - 20 minuter
Behandling - Acne på bröstet
995 kr - 60 minuter

Behandla acne på bröstet

Acne på bröstet kan vara både ärftligt och hormonell men går alltid att behandla. När du besöker oss på Acnespecialisten på en kostnadsfri konsultation tar vi reda på vilken problemhy du har och vilken behandling som skulle vara effektivast mot dina besvär. Sedan är det dags för en skräddarsydd behandling. Vi tar även fram en personlig hudvårdsrutin som håller acne på bröst och bröstkorg borta på lång sikt.

Välj Klinik

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation